Bezárás

Érd, Parkváros

Eladó családi ház
Alapterület 172 m²
Telekterület 820 m²
Szobák száma 3
242 600 € 86,9 millió Ft
  • Térkép
Németh Beatrix
06 30 834 ···

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950-1980 között
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 3
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás kertre néző
Tetőtér beépített
Pince nincs megadva
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
AKI ÉRD PARKVÁROSÁBAN EGY NAGYON SZÉPEN FELÚJÍTOTT, FIATALOS ÉS LENDÜLETES CSALÁDI HÁZAT KERES AZ MOST ITT MEGTALÁLTA.

JELENLEG EGY FIATAL PÁR ÉL ITT, AKIK NAGYON JÓ ÉRZÉKKEL ÉS ÍZLÉSSEL ALAKÍTOTTÁK KI MAGUKNAK ÉS KIS CSALÁDJUKNAK A BELSŐ TEREKET .

Ilyen amikor a praktikum és az ízlés találkozik. Jól felosztott és kihasznált terekkel és kellemes, meleg hangulattal találkozhatunk minden szinten, amiből itt három található.
Van egy szuterén, szinte egy komplett kis birodalom, ha kell a nyugalom szigete, de bármilyen hobby tevékenységre használható.

A földszinten a legfontosabb terek találhatók, amit a nappali és konyha tölt ki.
Persze közöttük ne feledkezzünk meg egy étkezőről sem!
Ezt a szintet még kiegészíti egy szép letisztult fürdőszoba is, de itt még nincs vége, mert kialakítottak még egy szobát is, ami egy vendég fogadására is kiváló lehetőség.

Felül a szülők birodalma található egy hatalmas és nagyon világos hálóval, mellette egy szép fürdővel kiegészítve.

A háló mellett még egy galéria jellegű pihenő és társalgó is található, de fokozva a funkcióját akár dolgozószoba is lehetne. Ennek csak a fantázia szab határokat.

Szóval egy igazi sok funkciós és sokoldalú házat kapunk egy olyan helyen, amit még a kertben található panoráma is fokoz.
Persze ne feledkezzünk meg a sok örökzöld bokorról és fenyvesről sem! Virágos növényekkel és pázsittal is találkozunk, ha kint a teraszon vagy kertben pihenünk. Na igen tényleg a terasz, ahol kerti sütés is lehet a barátokkal vagy a családdal.

A parkolás sem gond, mert a kertben ill. a garázsban is elfér 3-4 autó is.

Szóval aki tervezi már a családot vagy már gyerekekkel szaladgálna a saját kis birodalmában, akkor jöjjön és nézze meg mit nyújthat Önnek is!

Köszönöm, hogy elolvasta és ha kíváncsi akkor keressen bizalommal!

Bankfüggetlen hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 150-199 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 834 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk