Gyöngyöspata, Heves megye

Eladó ipari terület
Gyöngyöspata, Heves megye
Ár
390 millió Ft
Telekterület
1250 m²
Közvetítői azonosító: COM M189721
Azonosító: 32088540
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Vályi-Nagy Károly
OTP Ingatlaniroda Gyöngyös
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó ipari terület

Kilátás
nincs megadva
Villany
nincs megadva
Víz
nincs megadva
Gáz
nincs megadva
Csatorna
nincs megadva

Leírás

Heves megye, Gyöngyöstől 12 km Gyöngyöspata határában eladó egy 10,3 ha- os minden igényt kielégítő családi birtok.
A rajta kialakított tevékenység a szőlészetre, borászatra épül. A borászat alapanyagát a kék és fehér szőlőt egyaránt tartalmazó, 10 éve telepített, 8,2 ha-os, jól termő szőlőültetvény biztosítja.
A terület 2,1 ha-os bekerített részén található egy többcélú hasznosításra alkalmas, 238 nm-es, kétszintes lakóépület amely alatt egy tradicionális, boltíves, 110 nm-es boros pince van. Az emeleti részen vendégek elszállásolására alkalmas 4 db, két ágyas apartmant alakítottak ki fürdővel, WC-vel. A ház földszintjén 109 nm-es tágas vendégtér található amely alkalmas étkeztetésre, borkóstolók, bemutatók, összejövetelek tartására. A földszinthez tartozik még egy konyha, női és férfi WC. A ház fűtését a vendégtérben található vízteres cserépkályha biztosítja a földszinten padlófűtés, az emeleten radiátorok segítségével.
A bekerített területen belül a fő épület mögött található egy 860 nm-es, nagy belmagasságú csarnok (hangár) amelynek egyik részében iroda, készáru raktár, kézi palackozó, borászati tartályok, berendezések találhatók.
A másik részben helikopter, mezőgazdasági gépek javítására, tárolására van lehetőség. Fűtése külön tartályból gázzal történik. Ipari áram rendelkezésre áll a csarnokban. A területen a csarnok szomszédságában egy helikopter leszálló és egy 9000 liter üzemanyag tárolására alkalmas földfelszíni benzinkút is található.
Az ingatlan teher mentes!
Ügyvédi háttérrel, ingyenes pénzügyi tanácsadással és kedvezményes hitellel segítjük vásárlását.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Kattints a referens összes hirdetéséhez
Vályi-Nagy Károly
OTP Ingatlaniroda Gyöngyös