Bezárás

Új lakás vásárlásán gondolkodsz?

Az otthonod már épül!

Add meg nekünk az email címed, és mi értesítünk az új lakóparkokról, és hasznos tanácsokkal látunk el a témában.

Bezárás

9. kerület, BB Házak

Új építésű lakás lakóparkban
Új építésű
Alapterület 33 m²
Szobák száma 1
  • Térkép
Türner Tünde
06 70 883 ···
Türner Tünde

Új építésű lakás lakóparkban

Lakópark neve BB Házak
Ingatlan állapota új építésű
Építés éve 2020
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet nincs megadva
Épület szintjei 6
Lift van
Belmagasság 3 m-nél alacsonyabb
Fűtés házközponti
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Tájolás nyugat
Kilátás kertre néző
Erkély 5 m²
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás teremgarázs hely - megvásárolható
Parkolóhely ára 6.5 M Ft

BB Házak részletei

BB Házak
Átadás: Átadva
Lakások száma: 58 db
Szobák száma: 1-4 db
Ár: 33-71 millió Ft
Alapterület: 33-56 m²
Megnézem a lakópark honlapját

Legújabb fejlesztésünk a Középső Ferencváros rehabilitációs övezetének egyik utolsó szabad telkén épül, a Balázs Béla utca 20 szám alatt. Az 58 lakásos társasház tervezésekor egyik fő szempont volt, hogy illeszkedjen a környező új építésű házakhoz, valamint, élhető, modern, elegáns, jó minőségű és praktikus kialakítású lakásokat hozzunk létre. Vásárlóink sokféle lakástípus közül választhatnak, a 30m2-es egy szobás, stúdiótól kezdve a 45m2-es nappali egy hálós, fiatalos lakásokon át a közel 90m2-es nagy teraszos két-három hálós családi otthonokig.
Szinte minden lakáshoz erkély tartozik, illetve a földszinti lakásokat hatalmas teraszok teszik különlegessé.
Lakásainkat első önálló otthonba költöző fiataloknak, főiskolásoknak, egyetemistáknak valamint a városi élet kedvelőinek ajánljuk.
Kiváló lehetőség befektetőknek is, mivel a környező egyetemeken tanuló diákok, valamint a meglévő és folyamatosan kiépülő Soroksári úti irodaházakban dolgozó fiatalok biztos, hosszú távú bérleti piacot jelentenek a lakások hasznosításához.
Lakáskiadással várhatóan elérhető bérleti díjak
•1 szobás lakások: 400 €/hó
•1+1 szobás lakások: 500 €/hó
•1+2 szobás lakások: 650 €/hó

Közvetlen környezetünkben az ország legnagyobb egyetemei, köztük:
•a többezer külföldi diákot vonzó Semmelweis Orvostudományi Egyetem
•szinte egy saroknyira - a Thaly Kálmán utca és a Tűzoltó utca sarkán - létesült az új SOTE elméleti Orvostudományi központ, amely közel kétezer magyar és külföldi diák oktatását és továbbképzését végzi.
•a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információ Technológiai és Bionikai Kara, amely egy újkeletű tudományág ismereteit oktatja a Práter utca 50/A. szám alatti új épületben
•a közelben lévő Balassa utcában épül a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Semmelweis Orvostudományi Egyetem együttműködésében az ország egyik legnagyobb kutató központja, a Bionikai Innovációs Központ, amely még tovább formálja majd az egyetemi negyed arculatát.
•a nagy fejlesztéseket végző és szintén külföldi diákokat megcélzó Nemzeti Közszolgálati Egyetem a Ludovika téren
•a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola a szomszédos Jázmin utca 10. szám alatt
•az Avicenna International College szintén a közelben, a Nagyvárad térnél található, célja, hogy a külföldi diákokat felkészítse magyarországi egyetemi tanulmányokra.
•De szintén a közelben található, alig 20 perces elérhetőséggel az Óbudai Egyetem, BME, ELTE, valamint a CORVINUS Egyetem is.

Kultúra és szórakozás
Ferencváros számos lehetőséget kínál a szabadidő tartalmas eltöltésére minden korosztály számára.
A közelben található a Művészetek Palotája, a Nagyvásárcsarnok, az Iparművészeti Múzeum, Magyar Természettudományi Múzeum a Nemzeti Színház, a Ráday és a Mester utca, ahol éttermek, kávézók, színházak és galériák várják az oda érkezőket.
A zöldbe vágyók rövid sétával eljuthatnak a közeli Kerekerdő parkba vagy egy tartalmasabb séta kedvéért a legendás Füvészkertbe vagy az Orczy-parkba.
A mindennapi élet….
A környező utcákban szinte minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges a kis pékségtől a nagyobb élelmiszer üzletekig /SPAR, TESCO/
Ha ennél többre vágyik, akkor a Corvin Pláza és a Lurdy ház kínálta, kényelmes bevásárlási lehetőségek tovább szélesítik a palettát, ahol a már megszokott modern kereskedelmi, vendéglátó és szolgáltató funkciók érhetők el, mint például élelmiszer boltok, divatáru üzletek, bankfiókok, gyógyszertár, posta, Mozi.
Megközelíthetőség
Központi elhelyezkedésének köszönhetően több főútvonal és kötöttpályás közlekedési eszköz is rendelkezésre áll a közlekedésre.
Pár perces sétával a Haller út villamoshálózatához csatlakozva /24, 24G, 37/ indulhatunk Pest központi kerületei felé /pl. Keleti pályaudvar/ valamint a Nagyvárad téri M2 metróvonal irányába. A Budai városrész a Mester utca végében közlekedő 4 és a 6-os villamosnak köszönhetően 15-20 perc alatt elérhető.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 0-39 m2 közötti, új építésű, újszerű eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 883 ···
Üzenetet küldök