Bezárás

Kóka, Pincesor

Eladó egyéb vendéglátó egység
Alapterület 468 m²
126 680 € 46 millió Ft
  • Térkép
Takács Tibor
06 70 320 ···
GDN Ingatlanhálózat
Üzenetet küldök

Eladó egyéb vendéglátó egység

Vendéglátóegységként és pincediscoként működött, de mezőgazdasági vagy más vállalkozás céljára is használható különleges létesítmény. Régen borászat céljára használták a pincét, de gombatermesztésre is nagyon alkalmas. Igényesen kialakított, jó műszaki állapotban van.
A 468 m2 alapterületű, föld alatti pincealagút rendszer állandó, 10-15°C-os hőmérsékletet tart. Télen meleg, nyáron hűvös.

A létesítmény rendszer tartalmaz 2 pincehelyiséget, - amik 175,3 és 93,5 m2 területűek, - valamint 2 pincelejárót, 2 raktárat, 1 irodát, 1 öltözőt, egy közlekedő helyiséget, 3 férfi mosdót WC-vel, 4 női mosdót WC-vel, 1 személyzeti mosdót WC-vel és egy 120 m2-es vészkijáratot.
Az építmény előtti terasz 69 m2-es, valamint a pincebejárat bal oldalán 144 m2-es sörsátor van felállítva.

A pincerendszer 1912-ben téglából épült, az alja különleges keménységű Csornai téglából készült. Az oldalfalak és a mennyezet boltíves kialakítású. A tégla mennyezetet fölötte 10 méter mélységű föld takarja és szigeteli.
Az építménybe villany, gáz, víz, csatorna, internet, telefon, kábeltévé bevezetve.
A pince előtt 6 db hársfa van ültetve.
A bejárati ajtók fémszerkezete belül fa lambériával díszített.

2014-ben felújítás történt. A mosdók oldalfalai csempézve lettek, az öltöző, a mosdók, a raktárak és a közlekedő padlólap burkolatot kapott.

Fűtés: légfűtéses szellőztető berendezéssel + padlófűtés, + 2 db cirkófűtéssel működő gázkazán, radiátorokkal. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja.

Szellőztetés: nagy teljesítményű szellőztetőgéppel működik.

A tűz elleni védelem 3 db 6 kg-os porral oltóval biztosított.

Kerítés: az utcafronton 32 méter hosszan beton lábazaton, gyalult akác deszkából, tolókapuval, két oldalon drótfonattal.

Megközelíthető a pincesor felé, szilárd burkolatú, aszfalt úton. A Margit hegy részen, ami a község közepén található.
Előtte 4893 m2 földterület fekszik, ezen belül 830 m2 parkoló bérelhető az Önkormányzattól, ami több mint 200 autó befogadására alkalmas. Közvetlen az ingatlan előtt van egy kb. 10 autó részére kialakított saját parkoló is.

Az ingatlantól 500 méterre található a buszmegálló.
Budapest 40 km-en belül elérhető.

A csendes környezetben lévő, egyedi stílusú építmény, kiválóan alkalmas egy vendéglátó, vagy akár más típusú vállalkozás beindítására.


Ügyfeleink részére BANKFÜGGETLEN hitelügyintéző kollegáink szívesen nyújtanak segítséget, hitellel, vagy akár CSOK-kal kapcsolatban is!

Amennyiben további kérdése van, hívjon bizalommal!
Cs.I.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 320 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk