Bezárás

Új lakás vásárlásán gondolkodsz?

Az otthonod már épül!

Add meg nekünk az email címed, és mi értesítünk az új lakóparkokról, és hasznos tanácsokkal látunk el a témában.

Bezárás

13. kerület, Angyalföld

Eladó tégla építésű lakás
Új építésű
Alapterület 41 m²
Szobák száma 2
  • Térkép
Szabó Sándor
06 20 220 ···
Otp Ingatlanpont Budapest XVIII. kerület Üllői út 377.
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota új építésű
Építés éve 2021
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány AA
Emelet 1
Épület szintjei 4
Lift van
Belmagasság 3 m-nél alacsonyabb
Fűtés mennyezeti hűtés-fűtés
Légkondicionáló van
Akadálymentesített igen
Fürdő és WC külön helyiségben
Tájolás észak
Kilátás utcai
Erkély 5.95 m²
Kertkapcsolatos nem
Tetőtér nincs megadva
Parkolás teremgarázs hely - megvásárolható
Parkolóhely ára 4 M Ft
A környék legjobban felszerelt, új építésű lakásai, kiváló ár/érték arányban, 38nm-es garzonlakásoktól a 83nm -es Penthause -ig! A lakások a XIII. kerületben, Angyalföldön, AA energetikai besorolású épületben épülnek, a legkorszerűbb technológiák segítségével- hőszivattyúval, mely megoldja a lakás hűtését és fűtését is egyaránt, egyedi hőmennyiség mérővel ellátva. Nem szennyezi a környezetet, ez által 40%-ot megtakaríthatunk az energia költségeken. Hővisszanyerő szellőztetés biztosítja a lakások folyamatos légcseréjét. A használati meleg víz előállítását gázkazán állítja elő. Lakásonként hideg, és meleg víz mérő beépítésével.

OKOS OTTHON rendszer kerül beépítésre melynek segítségével napszaknak és élethelyzetnek megfelelően távolról vezérelheti, illetve előre programozhatja motoros alumínium redőnyeit. Továbbá a hűtés-fűtés rendszer igény szerint szabályozható, akár előre programozva.

Az első emeleti 10 db minta lakás, változatos minőségi burkolatokkal, beltéri ajtókkal meg tekinthetők, 2021.év negyedére elkészülnek.

Felszereltség:

- Motoros alumínium redőnnyel felszerelve
- Mennyezeti hűtés-fűtés, lakásonként egyedi hőmennyiség mérővel
- Hővisszanyerő szellőztetés biztosítja a lakások folyamatos légcseréjét, az egészséges életkörülmények biztosítására.
- Minőségi anyagfelhasználás az építés során
- Parkosított közös kert
- Jó tömegközlekedési lehetőség

A lakások hűtés-fűtését a monolit vasbeton födémbe telepített mennyezet hűtő-fűtő rendszer látja el, mely kellemes közérzetet biztosít, mivel a hőt sugárzás által közvetíti, ezáltal elkerülve a másfajta rendszerek okozta kellemetlen komfortot, egyéb panaszokat okozó nagymértékű légmozgást.
Ezt kiegészítve a fürdőszobákba elektromos törölközőszárítók is elhelyezésre kerülnek. A hűtés-fűtés lakásonként és azon belül helyiségenként szabályozható, akár előre programozott módon, távvezérléssel kiegészítve.

Az épület különlegessége az, hogy telepítésre került egy központi hővisszanyerős szellőző rendszer. Ennek a rendszernek számos, fontos előnye van. Folyamatos légcserét biztosít a lakásokban, így az elhasznált levegő távozik és friss levegő kerül a helyére, ezáltal szükségtelenné válik a gyakori ablaknyitás, mely egy energiatakarékos épület esetében óriási pazarlást jelentene. További előnye, hogy szabályozott és különböző poroktól és pollenektől mentes levegőt kapunk, mely fontos szempont napjainkban, ahol a felsőlégúti megbetegedések komoly problémát jelentenek.

A társasház 35 db lakása az 1 - 3. emeleteken + Penthouse szinten (10-10-10-5) került elhelyezésre.
A lakásokban szobaszám tekintetében, pedig 1-től 4 szobásig minden típus megtalálható benne.
Valamennyi lakásban a konyha a nappalival egy légtérben, annak bővüléseként lett kialakítva oly módon, hogy a nappali alapterülete minden esetben eléri vagy meghaladja a 20 m2-t.
A lakóépület pinceszintjén és földszintjén található teremgarázsokban került elhelyezésre a 35 db parkoló, amelyek között 9 db elektromos autó töltővel, hiteles egyedi villany mérővel lesz ellátva, továbbá fszt. és a teremgarázsban, tárolok is értékesítésre kerülnek.

- Kedvező 10-90% fizetési ütemezés.

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához CSOK, babaváró és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, új építésű, újszerű eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

Otp Ingatlanpont Budapest XVIII. kerület Üllői út 377.
Az iroda összes hirdetése
06 20 220 ···
Üzenetet küldök