Veszprém, Őrház utca 38. Eladó tégla lakás
Alapterület 32 m2
Szobák 1
Közvetítői azonosító: COM iroda Azonosító: 32053473
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 439 Felfedés
print Nyomtatás visibility_off Megjelenítés Elrejtés warning Hiba jelzése
Eladó tégla lakás
Ingatlan állapota új építésű
Építés éve 2022
Komfort összkomfortos
Emelet földszint
Épület szintjei 4
Lift van
Belmagasság 3 m-nél alacsonyabb
Légkondicionáló van
Akadálymentesített igen
Fürdő és wc egy helyiségben
Tájolás délkelet
Kilátás kertre néz
Erkély mérete 9.32 m2
Kertkapcsolatos igen
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás teremgarázs hely - kötelező megvenni
Parkolóhely ára 6,99 MFt
Ingatlan állapota új építésű
Építés éve 2022
Komfort összkomfortos
Emelet földszint
Épület szintjei 4
Lift van
Belmagasság 3 m-nél alacsonyabb
Légkondicionáló van
Akadálymentesített igen
Fürdő és wc egy helyiségben
Tájolás délkelet
Kilátás kertre néz
Erkély mérete 9.32 m2
Kertkapcsolatos igen
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás teremgarázs hely - kötelező megvenni
Parkolóhely ára 6,99 MFt
Fenntarthatóság
Átlag gázfogyasztás info nincs megadva
Átlag áramfogyasztás info nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Közös költség 16 948 Ft/hó
Fűtés házközponti egyedi méréssel
Szigetelés nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Átlag gázfogyasztás info nincs megadva
Átlag áramfogyasztás info nincs megadva
Rezsiköltség nincs megadva
Közös költség 16 948 Ft/hó
Fűtés házközponti egyedi méréssel
Szigetelés nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Érdekelnek a fogyasztási költségek? Használd a money.hu kalkulátort!
Top Residence Lakópark Veszprém
Top Residence Lakópark Veszprém
Átadás: 2022. december 31.
Lakások száma: 32 db
Szobák száma: 1-2 db
Ár: 35,96-72,75 millió Ft
Alapterület: 32-55 m2
Leírás

IRODA
Nettó eladási ára: 35.963.237.- Ft + 27 % Áfa (Bruttó ára: 49.264.708.- Ft 27 % Áfával , az iroda megvásárlásával -mivel az cég nevén van a 27 % Áfa tartalom visszaigényelhető)
Ez az IRODA helyiség bár csak 32 m2, még is minden van benne ami egy modern kis iroda komfortérzetéhez kellhet.
Az ingatlan a fő épület jobb oldalán található, külön bejárattal, saját előterasszal, saját zöld kerttel és kizárólagos autó beállóval rendelkezik, melyet az iroda árán felül kell megvásárolni.
Az IRODÁHOZ a mélygarázsban további beállókat lehet vásárolni, illetve extra méretű tárolókat is értékesítünk, ha az iratok vagy egyéb irodai dolgok tárolására lenne szükség.
Az ingatlan nagy előnye, hogy teljesen kulcsrakész kivitel, azonnal költözhető, újépítésű házban van.
A lakótömb közös képviselővel és annak minden előnyével rendelkezik.
A FÖLDSZINTI kertkapcsolatos iroda az alábbi extra beépítéseket és azok költségeit tartalmazza:
-modern magasfényű konyhabútor
- konyha felszereltsége: 2 állású kerámia főzőlap, elszívó, gránit mosogató és csaptelep, hűtőnek csak a helye lett kialakítva
-nappaliban: meleg burkolat padlófűtéssel és radiátorokkal
- nappaliban: LED világítás , minden helyiségben világítótestek/ lámpák lettek felszerelve , álmennyezet
-nappaliban: üveges gardrób /beépített szekrény lett beépítve
-a vizes helyiség: a fürdőben zuhanyzó lett kialakítva, elektromos törölközőszárítós radiátor, olasz lapburkolatok; fürdőszobai bútorzat
-elektromos redőnytok és redőnyök beépítése minden nyílászáróban, szúnyogháló
-kamerás kaputelefon
- klíma berendezés
-világító berendezések felhelyezése (minden helyiség lámpákat kapott, fürdőben IP védett)
-álmennyezet

Az iroda teljes bútorzattal eladó.
A parkolóhely választható: teremgarázs vagy kültéri.
A saját kert mérete: 55 nm, a terasz 9.32 nm.
Fontos információ: az ÁFA visszaigényelhető az árból! (nettó: 35.9 + 27% Áfa= 49.2 millió)
Tiszta tulajdoni lap, tehermentes ingatlan!
Érdeklődjön bátran: [email protected]
A lakópark Veszprémben, az Őrház utca-Munkácsy út – Pipacs utca közötti közel fél hektáros területen helyezkedik el, 32 lakásból + 1 irodából álló, különösen magas minőségű és egyedi műszaki megoldásokkal bíró társasház. A megközelíthetősége: belvárostól gyalogosan és tömegközlekedéssel is gyorsan elérhető. A környező beépítés vegyes. Az elkészült lakóépület lakásai önálló albetéten vannak nyilvántartva. A lakók jogait és kötelezettségeit az alapító okirat, a kulturált együttélés szabályait a házirend fogja rögzíteni. Az épület közös részeinek a karbantartását, felújítását, udvar takarítását, kerítés, fűnyírás és hó eltakarítását a megbízott FM cég fogja ellátni , várhatóan alacsony kezelési költséggel.


Az épület külső megjelenése
Az épület U alakban helyezkedik el, így a kiépített öntözőrendszerrel ellátott zöldfelület a lehető legnagyobb részben megmarad mint közösségi zöldtér. Kizárólag a földszinten elhelyezkedő lakásokhoz a teraszról kilépve, saját intim elkerített kertrész tartozik, amit külön kell megvásárolni ( a lakás árában benne van). A lépcsőházat burkolt járdán lehet megközelíteni az Őrház utcai főbejárat felöl. Az épület udvarán fákkal, cserjékkel, virágokkal parkosított udvart alakítunk ki.

Az épület belső kialakítása
Az épület zárt lépcsőháza akadálymentesített, a lépcső mellett esztétikus 6 személyes Schindler típusú lift segíti a közlekedést, mely a fedett teremgarázsból indul fel egészen a harmadik emeletig. A zárt lépcsőház természetes külső világítást kap a nyitható ablakokon keresztül, a lépcsőházszellőzést és a tűzvédelmi előírásoknak is megfelelően.

Pinceszint: gépkocsi beállók és tárolók
A gépkocsik tárolása a pinceszinti teremgarázsban és az épület előtti, a telken belüli felszíni gépkocsi beállókban oldható meg. A gépkocsi lehajtó rámpán lefagyás elleni védelem került kiépítésre. A teremgarázs kialakítása simított betonfelület, natúr beton falak, fehérre meszelve, gépkocsibeállók helyei pedig felfestéssel lettek elválasztva egymástól. A zárt és kamerarendszerrel ellátott udvarról minden beálló tulajdonos saját távirányítóval jut le a garázsszintre. A pinceszinten az autóbeállókon kívül a lakásokhoz tartozó zárt tárolók valamint a szükséges gépészeti berendezések (központi kazánhelyiség) helyezkednek el. A különböző nagyságú tárolókhoz, tűzgátló ajtókkal ellátott folyósórendszereken keresztül lehet eljutni.

Lakások, élettér
A lakások alapterületei 37m2-től 90 m2-ig (1+1 szoba, 1+2 szoba, 1+3 szoba) terjednek, elrendezését tekintve egy légtérben lévő konyha-nappali-étkező (amerikai konyhás nappali, pár lakásban külön kamra helyiséggel), közlekedőből, előtérből nyíló fürdőszobák és külön kézmosóval ellátott toalett (kis lakásoknál a toalett egyben van a fürdőszobával), hálószoba és szoba, szobák lettek kialakítva, terasszal vagy terasz nélkül. A burkolt, fedett terasz mérete 10 m2-től 40 m2-ig terjed, míg a földszinti lakásokhoz tartozó privát zöldfelület 16 m2-től 50 m2-ig lesz kiépítve. A lakások belmagasság: 256-260 cm.
Fontosabb adatok:
•lakásszám: 32 + 1db. iroda/garzon lakás
•felszíni parkolók száma: 10 + 1 db. mozgássérült beálló
•teremgarázsban beállók száma: 24 (igény szerint még bővíthető)
•tárolók száma: 23 (igény szerint bővíthető)
•földszinti lakásaink privát használatú kertkapcsolattal rendelkeznek
•legfelső harmadik emeleten található három penthouse lakásokból örökpanorámás kilátás nyílik a csodaszép veszprémi város látványára.

Beépítendő anyagok, alkalmazott technológiák
Alapozás: 50 cm vastag monolit vasbeton lemezalap, teherbíró rétegig mélyalapozással, vasbeton gerendaráccsal kombinálva. Teremgarázs és tárolók szerkezete: vasbeton alapon vízzáró beton falakkal, vasbeton födémmel. A tárolók egymástól acél és trapéz szerkezettel lesznek elválasztva.
Pince: Vízzáró vasbeton aljzat és fal veszi körül, ezért előfordulhat a hőmérséklet különbségből eredő páralecsapódás, falnedvesedés.
Falak: A lakások homlokzati falai 30 cm vastag tégla, monolit vasbeton pillérerősítéssel, míg a lakás¬elválasztó falak 30 cm vastag hang-gátló téglából állnak, ill. kéregpaneles vasbeton szerkezet (a gipszkarton előtétfalat a szerelvények elhelyezése végett). A fenti szerkezetek a Magyar szabványban előírt hanggátlást biztosítják az épületben. A lakásokon belüli válaszfalak 10 cm vastag hagyományos, falazott technológiával készülnek.
Födémek: kéregpaneles az építész kiviteli terveknek megfelelő vastagságú elemből vagy ytong monolit vasbeton szerkezetből épülnek, amire 5 cm vtg. lépés-hang gátló szigetelés beépítése után aljzatbeton és burkolat készül.
Hő- és hangszigetelés: a lakáselválasztó falak hang-gátló szerkezetűek, a szintek közötti födémek 5 cm vtg. lépés-hang gátló szigeteléssel lesz ellátva. Főfalak: A lakások külső határoló 30 cm vtg. főfalaira 15 cm vastag H80 EPS hőszigetelő rendszer kerül. Tető hőszigetelés: 20 cm EPS lemezszigetelés, továbbá 5-6 cm vastagságú leterhelő kavicsréteg alatta PVC vízszint.
Lábazati hőszigetelés: 5 cm XPS-30 zártcellás hőszigetelés kerül.

Nyílászárók
A lakások bejárati ajtói több ponton záródó, kitekintővel is ellátott prémium minőségű biztonsági, hőszigetelt ajtók, megfelelő számú gyári kulccsal kerülnek beépítésre. Műanyag párkány lett beépítve mindenhol.
Belső nyílászáró ablakok: 5 légkamrás, fóliázott műanyag ablakok, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel, hőhíd-mentes, színtartó, ütésálló profil, horganyzott acélbetét merevítéssel, megbízható vasalattal, a külső nyílászárókra előírt Rw>32 dB és Uw<1.6 követelmény betartásával), a szükséges helyen automatikus működésű légbevezető elemekkel ellátottak.
Lépcsőházi bejárati ajtó: műanyag szerkezetű ajtók. Belső ajtók: CPL felületű ajtólappal és utólag szerelhető tokkal, hagyományos zárbetétekkel. Redőny tok: a külső nyílászáró felett kerül kialakításra a tok, de redőnyök és szúnyogháló nélkül. Tekintettel az egységes külső megjelenésre minden egyedi megrendelés esetén ugyanazt a típust és szint tudjuk kivitelezni:
REDŐNY Típusa: Léc-ezüst: RAL 9006, Záróléc-antracit RAL 7016. Lehetőség van elektromos redőny beszerelésére (alumínium redőny csak a megadott kód alapján), melyet szintén külön opcióként kínáljuk, mivel az elektromos kiállások megvannak minden lakásban.

Belső felületek, burkolatok, lábazat, falak
Festés: A lakások falai, mennyezetei fehér színre 2 rétegben festetten kerülnek átadásra. Az épületen belüli közös helyiségek (előtér, lépcsőház, tárolók) falai diszperzit festésűek. Hidegburkolatok: a lábazat a hidegpadló anyagából max. 10 cm magasságig van kialakítva. A lakások hidegpadlós helyiségeinek a padozata (wc, fürdőszoba) és falburkolata is kerámia lapot kapott. Hideg- és meleg burkolat határokon burkolatváltó profil lett felrakva. Melegburkolat: laminált parketta kerül, a burkolattal azonos színű előre gyártott laminált szegőelemmel. Padlók- lépcsőház, terasz: gránitőrleményes olasz lap, fagyálló, modern, csúszásmentes, jól kezelhető és magas kopásállóságú.

Külső megjelenés
Az épület teljes homlokzatfelületén 15 cm vastag hőszigetelt homlokzati vakolatrendszert alkalmazunk.
Parkosítás: A telek be lett kerítve, külön gyalogos és gépkocsi bejárattal. Az épületek körül füvesítés, parkosítás készül, a meglévő adottságok figyelembevételével.
Napelemek: A közösségi terek ellátására a tetőn elhelyezésre kerültek, így a lépcsőház, teremgarázs világítás, liftüzemeltetés minimális költséggel fog járni.

Gépészet / Gyengeáramú rendszerek
A lakásokba internet (2 szolgáltató érhető el: a DIGI és a VODAFON) , tévé, csövezése biztosítja a jövőbeli rendszerek működését. Kiépítésre kerütl a kamerás kaputelefon rendszer lakásonként, csengő és beszélő funkcióval valamint az alapcsövezése a klímának és a riasztónak is, Schneider Asfora fehér konnektorok és villanykapcsolók megfelelő számban felszerelve, 3 fázis minden lakásban.

Fogyasztásmérés
A villamos fogyasztásmérő szekrényeket az üzembe helyezéssel egy időben leplombálják.
Vízóra és villanyóra lakásonként, (lakásokban nincs gáz) gázóra nem lesz, és mivel házközponti fűtés lesz ezért hőmennyiségmérők alapján fogják fizetni a lakók az elhasznált gáz mennyiségét.

Szellőzés
A vizes helyiségekben (fürdőszoba, toalett) működő elszívó ventilátorok folyamatos és automatikusan szabályozott légforgalmat biztosítanak a lakásokban. A konyhákban szagelszívó kialakítására van lehetőség.

TV, internet antenna hálózat
Az erősítőből csillagpontos hálózatot alakítunk ki, minden lakáshoz külön vezetékkel, felszállóban, közös védőcsőben. Minden lakásban a majd kiválasztásra (több szolgáltatóval sikerült szerződni) kerülő szolgálató által is megadott megfelelő számú Tv és internet csatlakozási lehetőséget biztosítunk, lakásonként ruterrel.

Energia hatékonyság
A tetőre 8 kw napelem rendszer van telepítve, mely a ház közösségi villanymérőjére termel rá. Lépcsőház világítás, garázs, liftüzemeltetés díja jelentősen kisebb költséggel jelentkezik. H tarifás közösségi villamos fogyasztás mérés hőszivattyú és a napelem.

Biztonsági rendszer
A garázsban CO füstgáz érzékelők vannak bekötve. Az ingatlan biztonságát 11 db. kamera segíti. Távirányítós kapunyitás.

Fűtésrendszer
A házban a melegvízellátást (2 db. hőszivattyú 1000 l. puffer tartály), a hőszolgáltatást a pinceszinten elhelyezett központi gázkazánnal (2 db. 70 kw-os HOVAL típusú Cascade-ba kötött kondenzációs gázkazán), a hőleadást lapradiátorokkal valósítjuk meg. Részben lesz fűtött a pinceszint, a zárt lépcsőház fűtött, a közlekedők fűtetlenek. Az elhasznált energia mérése lakásonként, a felszálló strangokban az egyes lakások leágazásába épített hőmennyiség mérővel történik. A lakások fűtésének egyedi szabályozhatóságát lakásonkénti belső hőmérséklet-érzékelésen alapuló, thermosztáttal, azaz egyedi hőmérséklet szabályzók segítségével történik.

Vízellátás, használati melegvíz, szaniterek
A vízbekötés az épület földszintjén tervezett hő központba érkezik, ahol az épület fő elzárója mellett a vízhálózatba épített mechanikai szűrőt, és az épület fő vízmérője van. Az ivóvíz vezeték a fűtési gerinchez hasonlóan, de párazáró hőszigeteléssel ellátva, a földszinti álmennyezet felett kerül elhúzásra strangokig, majd felszálló vezetékekre osztódik, s ezekről ágazik le a lakásokhoz. A lakásokba párazáró hőszigeteléssel ellátott hideg ivóvíz vezetéken érkező, majd a lakásban elhasznált víz mennyiségének mérése a strangokban a lakások leágazásait követően a lépcsőházakban elhelyezett egyedi vízmérővel történik. Mivel Veszprémben igen kemény a víz, a pinceszinten központi vízlágyító berendezést helyezünk el (Lakásonként fizetendő egyszeri díja az ingatlan vételáron felül 150.000.- Ft / lakás !!!) , hogy hosszútávon megóvjuk a gépészeti szerelvényeket valamint a lakásokba beépítendő szanitereket, egyéb berendezéseket a vízkő okozta súlyos károsodástól és roncsolódástól. Ez a központi gondozásmentes vízkőtelenítő berendezés, egyszeri beruházást jelent, nem kell sót vagy egyéb adalékot vásárolni ezáltal nincs további közös költsége, és nem terheli tovább a lakókat külön féle egyedi lakossági felhasználású vízkőtelenítő berendezés megvásárlásával. Hosszú távra tervezett állagmegóvást jelent a jelenlegi és a későbbi lakóink számára 10 éves garanciával. Az ingatlanokban lágyított víz lesz mely továbbra is fogyasztható lesz, főzésre és tisztálkodásra alkalmas állapotban.

Vizes helyiségek felszereltsége
Első osztályú szaniterek, fehér színű berendezési tárgyak, keverőszelepes, karos csaptelepekkel.
•WC csészék fali kialakításúak, falsík alatti nyomógombos öblítésű, falba süllyesztett tartállyal- Geberit WC
•fehér mosdókagyló (3 féle méretben, Cersanit vagy Alföldi mosdó)
•akril fehér fürdőkád (Como, Ravak stb.több féle méretben) vagy zuhany (tálcás kivitel van az alapárban) , kérésre és külön elszámolással épített zuhany
•krómozott csaptelepek, zuhanycsővel ( fali tartó nélkül, Mofém, Tres)
•elszívó ventilátor beépítése minden fürdőszobában és toalettben
•nyitható savmart üveggel ellátott fürdőszobai ablakok
•mosó-, és mosogatógép számára kiépített lefolyó és hidegvíz csatlakozás

Belsőépítészeti kialakítás, egyedi elképzelések megvalósítása
A lakások nem tartalmazzák a konyhabútort, egyéb beépített szekrényeket. Konyha: Mosogató lefolyó, hideg-melegvíz kiállás, ha szükséges mosogatógép részére kiállások. Villanytűzhely részére, betápláló villany csatlakozó kiállás készül.

Változtatni abban az esetben van rá lehetőség ha:
•nem befolyásolja az épület külső homlokzati megjelenését és nem károsítja sem a köz, sem a magántulajdonban lévő ingatlan műszaki paramétereit
•nem származik hátránya a jövőbeli ingatlan megvásárlóinak, más harmadik félnek
•a vevő a módosításokhoz szükséges egyéb költségeket megtéríti

Fenti Vásárlói Tájékoztató az Adásvételi Szerződés mellékletét képezi.

Az ingatlanhoz tároló és gépkocsibeálló vagy teremgarázs megvásárlása kötelező, melyek árai a következők:
-kültéri parkoló 2.54 M Ft
-teremgarázs 6 M Ft


Top Residence Lakópark bemutatása: Kényelem, zöldövezet, nyugalom

Veszprémben, az Őrház utca-Munkácsy út – Pipacs utca közötti közel fél hektáros területen egy 32 lakásból álló, különösen magas minőségű és egyedi műszaki megoldásokkal bíró társasház kerül átadásra 2021. első felében, mely tökéltes átmenetet képez a lakótelepi és családi házas övezet között.

A Top Residence Lakópark megközelíthetősége kiváló, a veszprémi belvárostól gyalogosan és tömegközlekedéssel is gyorsan elérhető. A közelben iskola, óvoda, gyógyszertár és üzletek is találhatók.

Az elkészült lakóépület lakásai önálló albetéten lesznek nyilvántartva. A lakók jogait és kötelezettségeit az alapító okirat, a kulturált együttélés szabályait a házirend fogja rögzíteni.


A liftes társasház épület technikai paraméterei

Az ingatlan az Őrház utca felől közelíthető meg személygépkocsival, gyalogos járda a Pipacs és Őrház utcában található az ingatlan mellett.
Az ingatlan 15 cm vastag hőszigeteléssel készült, energia besorolás napelemnek és a hőszivattyúkkal együtt A++.

Az ingatlanban :
•Az akadálymentesített ingatlanban 32 lakás és 1 iroda/üzlet található
•A lakások zárt, fűtött folyosóról közelíthetők meg.
•Az épületbe 6 személyes Schindler típusú lift található, mely a teremgarázsból a penthause szintig közlekedik
•24 teremgarázs hely (igény esetén bővíthető)
•9 felszíni parkoló van jelenleg
•23 db. tároló lett kialakítva különböző méretekben (igény esetén bővíthető)
•A tárolók tűzgátló ajtóval elválasztottak a teremgarázstól
• Az ingatlanhoz fedett kukatároló és kerti szerszámraktár tartozik.

Fűtésellátás:
•Házközponti gázmérés, lakásonkénti hőmennyiség mérővel
•2 db 70 kW HOVAL típusú Cascade-ba kötött kondenzációs gázkazán szolgáltatja a meleget
•Lakásonként radiátoros fűtés, illetve a 3 db. penthause lakásban padlófűtés
Melegvíz ellátás:
•2 db 3,83 Kw hőszivattyú 1000 l puffer tartállyal állítja elő az ingatlanhoz szükséges melegvízet.
•A melegvízellátás lakásonkénti melegvízméréssel van megoldva.
Hidegvízellátás:
•házközponti főmérőről, lekötött lakásonkénti hidegvízmérővel van ellátva.

Mérőhelyek:
•Valamennyi mérőegység a folyosókon van elhelyezve az adott lakás melletti mérőszekrényben.
Vízlágyító:
•A vízellátásra egy központi gondozásmentes vízlágyító, vízkőmentesítő készülék van telepítve.
Internet, kábeltévé:
•Tv, internethálózat központilag le van kábelezve minden lakásba (Digi, UPC Szolgáltató)

Gépészet:
•minden lakásban alapcsövezése a klímának és a riasztónak is, Schneider Asfora fehér konnektorok és villanykapcsolók megfelelő számban felszerelve, 3 fázis minden lakásban.


Biztonsági rendszer:
•Garázsba CO füstgáz érzékelők vannak bekötve.
•Az ingatlan biztonságát 11 db kamera segíti, melyek a bejáratokat, lépcsőházat, liftet, teremgarázst figyelik. (24 órás rögzítés)
•Biztonsági rendszer elhelyezése teremgarázsban a gyengeáramú helyiségben van.
•Mobiltelefonról vezérelhető, távirányítós kapunyitás ,kaputelefon van kiépítve a külső kerítéskapunál és az épület főbejáratánál is.
Energia hatékonyság:
•Tetőre 8 kw napelem rendszer van telepítve, mely a ház közösségi villanymérőjére termel rá. Lépcsőház világítás, garázs, liftüzemeltetés díja jelentősen kisebb költséggel jelentkezik.
•3,83 kW hőszivattyús rendszer a melegvíz előállításához

H°Tarifás közösségi villamos fogyasztás mérés hőszivattyú és a napelem miatt, egyedi 50%-os áramdíjja

Fogyasztásmérés:
•A villamos fogyasztásmérő szekrényeket az üzembe helyezéssel egy időben leplombálják.
•Vízóra és villanyóra lakásonként, (lakásokban nincs gáz) gázóra nem lesz, és mivel házközponti fűtés lesz ezért hőmennyiségmérők alapján fizetik a lakók az elhasznált gáz mennyiségét.

Szellőzés:
•A vizes helyiségekben (fürdőszoba, toalett, konyha) működő elszívó ventilátorok folyamatos és automatikusan szabályozott légforgalmat biztosítanak a lakásokban. Ezen igények kielégítésére csendes, megbízható működésű ventilátorok kerülnek beépítésre.
•A konyhákban (fürdőben is ) nyitható ablakok lesznek így itt a szellőzés szintén megoldott, továbbá konyhai szagelszívó kialakítására van lehetőség.

Födémek:

•kéregpaneles az építész kiviteli terveknek megfelelő vastagságú elemből vagy ytong monolit vasbeton szerkezetből épülnek, amire 5 cm vtg. lépés-hang gátló szigetelés beépítése után aljzatbeton és burkolat készül.

Hő- és hangszigetelés:

•a lakáselválasztó falak hang-gátló szerkezetűek, a szintek közötti födémek 5 cm vtg. lépés-hang gátló szigeteléssel lesz ellátva. Főfalak: A lakások külső határoló 30 cm vtg. főfalaira 15 cm vastag H80 EPS hőszigetelő rendszer kerül. Tető hőszigetelés: 20 cm EPS lemezszigetelés, továbbá 5-6 cm vastagságú leterhelő kavicsréteg alatta PVC vízszint.
•Lábazati hőszigetelés: 5 cm XPS-30 zártcellás hőszigetelés kerül.

Nyílászárók, ajtók:
•A lakások bejárati ajtói több ponton záródó, kitekintővel is ellátott prémium minőségű biztonsági, hőszigetelt ajtók, megfelelő számú gyári kulccsal kerülnek beépítésre.
•5 légkamrás, fóliázott műanyag ablakok, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel, hőhíd-mentes, színtartó, ütésálló profil, horganyzott acélbetét merevítéssel, megbízható vasalattal, a külső nyílászárókra előírt Rw>32 dB és Uw<1.6 követelmény betartásával), a szükséges helyen automatikus működésű légbevezető elemekkel ellátottak.
•Lépcsőházi bejárati ajtó: műanyag szerkezetű ajtók.
•Belső ajtók: CPL felületű ajtólappal és utólag szerelhető tokkal, hagyományos zárbetétekkel.
•Redőny tok: a külső nyílászáró felett kerül kialakításra a tok, de redőnyök nélkül. Tekintettel az egységes külső megjelenésre minden egyedi megrendelés esetén ugyanazt a típust és szint tudjuk kivitelezni. Lehetőség van elektromos redőny beszerelésére (alumínium redőny lesz), melyet szintén külön opcióként kínáljuk, mivel az elektromos kiállások meglesznek minden lakásban.
Festés:

•A lakások falai, mennyezetei fehér színre 2 rétegben festetten kerülnek átadásra.
•Az épületen belüli közös helyiségek úgy mint az előtér, lépcsőház, tárolók falai diszperzit festésűek, a padlók gránitőrleményes olasz lappal modern, a mai kor igényességét és igénybevételének teljes mértékben megfelelő, kellemes esztétikai élményt nyújtó csúszásmentes, jól kezelhető és magas kopásállóságú burkoltakkal lesznek befedve. A teraszokon fagyálló, csúszásmentes kerámia vagy térburkoló lap lesz.

Burkolatok:

•Hidegburkolatok: a lábazat a hidegpadló anyagából max. 10 cm magasságig lesz kialakítva.
•A lakások hidegpadlós helyiségeinek a padozata (wc, fürdőszoba) és falburkolata is kerámia lapot kap. A toalett helyiségben 1,20 méter magaságig, a fürdőben 2,10 méter magaságig tervezzük csempézni, de igény és külön elszámolása alapján eltérhetünk. Hideg- és meleg burkolat határokon burkolatváltó profil lesz felrakva. Lehetőség van a vevők által hozott burkolatok beépítésére a lakásokon belül.
•Melegburkolat: a szobákba a bemutató termékeinkből választott laminált parketta kerül, a burkolattal azonos színű előre gyártott laminált szegőelemmel, de a mai lakástrendeknek megfelelően a vevőinknek lehetőség van már más helyiségekbe is ezt a típusú kellemes hatású meleg burkolatot kérni, illetve egyedileg hozni.Lakások, élettér:
•A lakások alapterületei 37m2-től 89 m2-ig (1+1 szoba, 1+2 szoba, 1+3 szoba) terjednek, elrendezését tekintve egy légtérben lévő konyha-nappali-étkező (amerikai konyhás nappali, pár lakásban külön kamra helyiséggel), közlekedőből, előtérből nyíló fürdőszobák és külön kézmosóval ellátott toalett (kis lakásoknál a toalett egyben van a fürdőszobával), hálószoba és szoba, szobák lettek kialakítva, terasszal vagy terasz nélkül.
•A lakások belmagasság: 256-260 cm lesz.


A burkolt, fedett terasz mérete 10 m2-től 47 m2-ig terjed, míg a földszinti lakásokhoz tartozó privát zöldfelület 16 m2-től 35 m2-ig lesz kiépítve.
A lakópark tervezésekor figyeltünk arra, hogy a lakásaink a kedvező tájolás felé forduljanak, és külön bejáratú szobákkal tettük lehetővé a magánszférák megőrzését.
A lakások nem tartalmazzák a konyhabútort, egyéb beépített szekrényeket.
Igény és külön megrendelés és elszámolás alapján látványtervet készítünk, legyártjuk és beépítjük. Egyedi elképzelések megvalósítását is vállaljuk, lehetőséget adunk egyedi burkolatok kiválasztására, egyedi építészeti megoldások kivitelezésére, külön elszámolás alapján.
Konyha: Mosogató lefolyó, hideg-melegvíz kiállás, ha szükséges mosogatógép részére kiállások. Villanytűzhely részére, betápláló villany csatlakozó kiállás készül.


Minden a lakások alap műszaki felszereltségéhez tartozó beépítendő anyagunkat megtekinthetik az építkezés területén kihelyezett bemutató helyiségben ill. az egyik minta lakásunkban.

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a készülő lakások minél szélesebb igényeket ki tudjanak elégíteni.

Az alábbi opciók a lakások alap műszaki felszereltségének nem részei, de külön írásos megrendelés, kapacitás és felmérést követően tudunk rá árajánlatot küldeni, amennyiben annak kivitelezése még megoldható az építkezés megfelelő fázisában:
• áttervezés, belső falak mozgatása, ytong és gipszkarton előtétfalak építése
• szárazépítés (álmennyezet, dekorelem, gipszkartonfal készítése)
• hideg és melegburkolatok egyedi készítése
• speciális tolóajtók építése
• felületképzés (színes falak)
• konyhabútor, beépített szekrények készítése
• vizesblokkok kiegészítő berendezéseinek beszerzése, beépítése (pl. bide)
• világítótestek felhelyezése
• klíma beszerelés
• elektromos törölközőszárító radiátor
• épített zuhany, üvegfal
• riasztó beszerelése
• elektromos redőny (alapban csak a tok van felszerelve)
• szúnyoghálók

Lehetőség van a személyes egyeztetésre és az építkezés, lakásaink bejárására és megismerésére, kizárólag előzetes telefonon történő egyeztetést követően, ill. kérésre bővebb műszaki leírást adunk.

Keressen minket bátran!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Veszprém, Őrház utca 38.
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 980,91 ezer Ft/m²
Veszprém megye 1,37 millió Ft/m²
Az átlagárat a 0-39 m² közötti, újszerű, új építésű eladó lakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m² árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 439
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch