Keszthely, Zala megye

Eladó családi ház
Új építésű
Keszthely, Zala megye
Ár
64,75 millió Ft
Alapterület
157 m²
Telekterület
335 m²
Szobák
3 + 2 fél
Azonosító: 32051364
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
új építésű
Építés éve
2021
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
2
Fűtés
gáz (cirko)
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
panorámás
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva

Leírás

Zala megyében, Keszthely csendes, nyugodt Kertvárosában megvalósuló családi házas építési projektnek Ön is részese lehet.

Az egyedülállóan természetes környezetet varázsoló parkosítással kialakított 2655 m2-es telken, egy már meglévő ház mellé, a telektulajdonos családtagjainak vállalkozása 2 db új, önálló, kétszintes családi ház felépítését készítette elő.

Ajánlatunk a mellékelt látványtervek és alaprajzok szerinti "C" jelű, 157,21 m2 nettó (128,01 m2 hasznos) alapterületű családi ház építési lehetőségét tartalmazza. A házhoz egy 250 m2 saját tulajdonú és egy 85 m2 kizárólagos használatú terület fog tartozni.
A projektben történő belépés összegét, amely az előkészítéssel kapcsolatos költségeket, telekalakítás, tervezés, engedélyeztetés, az építési jogosultság átengedésének ellenértékét, a "C" jelű lakóingatlan felépítéséhez, a felépítmény önálló ingatlanként történő kiemeléséhez és kizárólagos használatához szükséges tulajdonjogi, földhasználati, útszolgalmi bejegyzések jogi feltételeinek garantálását foglalja magában, az eladók nettó 7.250.000,- Ft-ban határozzák meg.
A projektet előkészítő, az építkezésre jelenleg jogosult, és a beruházást a továbbiakban is koordináló vállalkozás a Menta Club Kft., a leendő tulajdonos egyetértő felhatalmazásával projekt-menedzserként működik közre az emelt szintű szerkezetkész állapot eléréséig. Az elvégzendő feladatok részleteit a beruházási és pénzügyi program tartalmazza.
Az emelt szintű szerkezetépítés költsége a projektben történő belépés összegével együtt, a tényleges bekerülési költségek figyelembevételével max. nettó 48.500.000,- Ft.
Az építkezés utolsó üteme a használatbavételi engedély beszerzéséhez szükséges befejező munkák elvégzése, mely többek között tartalmazza a helyiségek burkolását, gépészeti, konyhai berendezések beszerzését, beépítését, színre vakolást, kertépítést, stb.
Ennek a szakasznak a költségei nehezen tervezhetőek.

A hirdetésben szereplő nettó 64.750 000.- Ft egy kikalkulált, körülbelüli ár, amely változhat a tulajdonos igényeitől függően.
Természetesen a projektvezető cég vállalja ezen utolsó ütem kivitelezését is a vevővel egyeztetett minőségben és költségek mellett.
Az építkezés a vevővel való megállapodást követően azonnal elkezdhető.
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez az egyedülálló lehetőség, kérem hívjon és a helyszín megtekintésével együtt minden részletről tájékoztatom, minden kérdésére válaszolok.
A másik tervezett házról is minden információ rendelkezésre áll, így akár azt is választhatja.

Álmai háza csak Önre vár!

CSOK, babaváró vagy egyéb hitel igénylése esetén vállalunk minden ügyintézést. Hívjon bizalommal!
Lépj kapcsolatba a hirdetővel