Bezárás

Új lakás vásárlásán gondolkodsz?

Az otthonod már épül!

Add meg nekünk az email címed, és mi értesítünk az új lakóparkokról, és hasznos tanácsokkal látunk el a témában.

Bezárás

13. kerület, Pesti Ház - Ferdinánd Garden

Új építésű lakás lakóparkban
Új építésű
Alapterület 42 m²
Szobák száma 1
  • Térkép
Pesti Házak Értékesítés
06 1 700 ···
Pesti Házak Értékesítés

Új építésű lakás lakóparkban

Lakópark neve Pesti Ház - Ferdinánd Garden
Ingatlan állapota új építésű
Építés éve 2024
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 4
Épület szintjei 8
Lift van
Belmagasság 3 m-nél alacsonyabb
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített igen
Fürdő és WC nincs megadva
Tájolás nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Erkély 4.45 m²
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás nincs megadva

Pesti Ház - Ferdinánd Garden részletei

Pesti Ház - Ferdinánd Garden
Átadás: 2024. márc.
Lakások száma: 223 db
Szobák száma: 1-4 db
Ár: 29-136 millió Ft
Alapterület: 32-121 m²
Megnézem a lakópark honlapját

"A ház a tisztán szerkesztett tömegformálásával és nagy zöld kertjeivel szerves része lesz a környék most kialakuló új városi szövetének. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy jó tájolású, tágas zöld terekre nyíló, világos és élhető lakásokat hozzunk létre.

Az utcát a lakásokkal összekapcsoló belső közlekedőrendszer formálása a kezdetektől nagy hangsúlyt kapott. Az építészeti koncepció fontos része volt, hogy ezek a közös terek ne rejtve, sötét sarkokba szorítva biztosítsák a közlekedést, hanem tágas, világos tereikkel, tisztán szerkesztett rendszerükkel megjelenve segítsék a mozgást, és ezzel egyfajta átvezetést is biztosítsanak az utca zaja és a lakások privát, intim terei között.

A letisztult homlokzatokon domináló világos vakolatot a játékosan mozgó perforált fém árnyékolók oldják. Ezek egy fajta hártyát képeznek az erkélyek külső síkjai mentén, erősítve így a lakások belső tereinek intimitását."

Az Pesti Ház - Ferdinánd Garden a XIII. kerület dinamikusan fejlődő részén - a Városligettől és WestEnd-től pár perces sétára, a Szabolcs utcában található. Ha nyugodt, harmonikus környezetben, tágas belső kerttel rendelkező otthont szeretne a belvároshoz közel, a Pesti Ház - Ferdinánd Garden egy remek választás. Az itt lakók számára olyan élmények válhatnak a mindennapok részévé, mint egy kocogás a Városligetben, vagy egy kelleme séta a közeli Dunaparton!

MIÉRT ÉRDEMES A PESTI HÁZ -FERDINÁND GARDEN-TVÁLASZTANIA?

Mert közel lakhat mindenhez

Ha szívesen lakna a belvároshoz közel, mert részese szeretne lenni a nyüzsgő városi életnek, akkor a Pesti Ház - Ferdinánd Garden társasházunk kitűnő választás. Vessen egy pillantást az alábbi térképre és győződjön meg róla személyesen is.Néhány percre a Nyugatitól, a tervezett Central Park közvetlen szomszédságában.24 órás recepció áll rendelkezésére

Igyekszünk a házban lakók kényelmét minden szempontból biztosítani. Ezt a kényelmet szolgálja majd a házban kialakításra kerülő 24 órás portaszolgálat is.Tágas átrium teszi napfényessé a belső tereket

A belső átriumot az utca felől egy üvegfal határolja, mely öt emeleten át végigfut az épület oldalán, így átengedi a természetes napfényt, mely világossá varázsolja az épület belső tereit, így a lift előtereket és a recepciót is. Ide tényleg öröm lesz hazajönni.Értékálló és biztonságos befektetés

Az ingatlan biztonságos befektetés. Az ideális elhelyezkedésű ingatlanok pedig nemcsak értékállóak, de kiemelkedően magas hozamot biztosítanak tulajdonosaik számára.Az előértékesítési szakaszban rendkívül kedvező áron juthat hozzá új lakásához, vásárlásával már az átadásig jelentős értéknövekedést realizálhat.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, új építésű, újszerű eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

Pesti Házak Értékesítés
Megnézem a lakópark honlapját
06 1 700 ···
Üzenetet küldök