Bezárás

Új lakás vásárlásán gondolkodsz?

Az otthonod már épül!

Add meg nekünk az email címed, és mi értesítünk az új lakóparkokról, és hasznos tanácsokkal látunk el a témában.

Bezárás

11. kerület, Mikes Liget

Új építésű lakás lakóparkban
Új építésű
Alapterület 42 m²
Szobák száma 2
  • Térkép
Majoros Ferenc
06 30 519 ···
Majoros Ferenc

Új építésű lakás lakóparkban

Lakópark neve Mikes Liget
Ingatlan állapota új építésű
Építés éve 2022
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány AA+
Emelet földszint
Épület szintjei 4
Lift van
Belmagasság 3 m-nél alacsonyabb
Fűtés hőszivattyú, mennyezeti hűtés-fűtés
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC egy helyiségben
Tájolás délnyugat
Kilátás kertre néző
Erkély 8.59 m²
Kertkapcsolatos igen
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás teremgarázs hely - megvásárolható
Parkolóhely ára 4.6 M Ft

Mikes Liget részletei

Mikes Liget
Átadás: 2022. szept.
Lakások száma: 18 db
Szobák száma: 2-5 db
Ár: 49-131 millió Ft
Alapterület: 41-107 m²
Megnézem a lakópark honlapját
A lakáshoz 50m2 saját kert tartozik.

Az épületről

A két tömbben tervezett 18 lakásos társasház 42 és 107 m2 közötti lakáskínálattal, a legkorszerűbb fűtési/hűtési és informatikai rendszerekkel, minőségi, környezetbarát anyagok felhasználásával épül.

A háromemeletes épületekbe lifteket építünk be, a pinceszinten teremgarázs készül, opcionálisan elektromos autó töltési lehetőséggel.

Teremgarázs helyek 4,6 M Ft-tól megvásárolhatók.

A lejtős telek adottságait kihasználva valamennyi lakás D-K-i, D-Ny-i tájolású, többségük a környező hegyekre néző panorámával. A telek 65%-a zöldfelület, nemcsak látványkert, hanem használatra, pihenésre is alkalmas lesz. Minden lakáshoz tartozik legalább egy terasz, a földszinti lakások pedig saját kerthányaddal (21 m2-től 92 m2-ig) is rendelkeznek. A felső emeleteken kétszintes penthouseokat alakítottunk ki.

Az épületekbe levegő/víz hőszivattyús mennyezet fűtés-hűtés rendszert, a fürdőkbe, WC-kbe, opcionálisan a lakás egyéb helyiségeibe is kérhető padlófűtést terveztünk, amely a fokozott hőszigeteléssel kiegészítve gazdaságos, környezetbarát megoldást nyújt a lakások fűtésére, hűtésére és melegvíz ellátására. Minden lakásban mennyezethűtés készül, amely a hagyományos klímaberendezéssel ellentétben egyenletes hőmérsékletet tart a levegő keringetése, huzat és zaj nélkül.

A beépített okosotthon rendszerrel irányítható többek között a lakások helyiségenkénti fűtése, hűtése, opcionálisan az árnyékolás, világítás, valamint a kaputelefon és az előkészített riasztórendszer is integrálható.

A környékről

A társasház Buda jelenleg legdinamikusabban fejlődő környékétől, a kelenföldi kereskedelmi, üzleti és közlekedési központtól sétatávolságra található Mikes Kelemen utcában épül.
A forgalmas utak zajától elzárt, csendes zöldövezeti utca nyugodt lakókörnyezetet biztosít, ugyanakkor tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető. A kiváló infrastrukturális adottságokkal rendelkező környék színvonalát tovább emeli a közeljövőben átadásra kerülő Etele Plaza, a Budapest One irodaház és a hamarosan megépülő szuperkórház is.


Előnyök

⁃Az alacsony beépítettség alternatívát jelent a zsúfolt lakóparki lakások kínálata mellett.
⁃Gazdaságosan üzemelő innovatív megoldások a hűtés-, fűtési rendszerben, valódi okosotthon funkciók.
⁃A magas minőség és felszereltség mellett elérhető ár
⁃A fejlődő környék előrevetíti az ingatlanok értéknövekedését


A beruházó

A Major Konstrukt Kft. 2018-ban jött létre korszerű, hatékonyan működő, a mai igényeknek és műszaki elvárásoknak megfelelő, igényes lakóépületek és egyéb építési beruházások megvalósítására. A tulajdonos, ügyvezető több évtizedes kivitelezési, beruházási tapasztalattal rendelkezik. Az évek során több mint 50.000 m2 lakópark és lakás, csaknem 10.000 m2 szálloda, iroda, és egyéb kereskedelmi, szolgáltató funkciójú épület és több mint 30.000 m2 egyéb létesítmény építését, felújítását irányította. Az évtizedek során kiépített széleskörű műszaki, gazdasági kapcsolatrendszer is biztosítja a beruházások zökkenőmentes lebonyolítását.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 40-79 m2 közötti, új építésű, újszerű eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 519 ···
Üzenetet küldök