XIX. kerület, Kispest

Kiadó irodahelyiség irodaházban
XIX. kerület, Kispest
Ár havonta
2,71 ezer €
Alapterület
258 m²
Minimum bérelhető
225 m²
Közvetítői azonosító: COM KOK-1
Azonosító: 32012297
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Irodaház kategóriája
A vagy A+
Emelet
2
Épület szintjei
nincs megadva
Légkondicionáló
van
Bútorozott
nem
Költözhető
nincs megadva
Min. bérleti idő
60 hónap
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Min. bérelhető terület
225 m²
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
teremgarázs hely - bérelhető
Parkolóhely ára
90 €/hó

Leírás

A KARA Group egy kézből biztosítja önnek a teljes Budapesti Irodapiac A és A+ kategóriás irodáit, segítségünkkel minimálisra csökkentheti az irodabérlésre fordított időt.

Kérje ügynökségünk tanácsadójától az egyedileg személyre, vállalkozására szabott ajánlatunkat, hogy Ön cége fő tevékenységére tudjon koncentrálni.

Kategória: A
Iroda Bérleti díj: 10.5-11.5 €
Üzemeltetési díj: 4 €
Parkoló bérleti díj: 90 €
Legkisebb bérelhető egység: 225 nm

A megadott árak havonta és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők. A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól.

Leírás:

A KÖKI TERMINAL a magyar főváros egyik legfontosabb intermodális közlekedési csomópontjában, a X., XIX. és XVII. kerületet kiszolgáló Kőbánya-Kispest állomásnál található.
A repülőtérre és az M0-ás körgyűrűre vezető útvonal mentén fekvő csomópontban metró-, vonat, busz- és villamosvonalak futnak össze, 30 perces autós vonzáskörzetében 1,97 millió lakos érhető el. Évi több mint 19 millió látogatójával Budapest és a CEE régió egyik legnagyobb látogatottságú bevásárlóközpontja. A 2011-ben épült bevásárlóközpont négy emeletén 60 000 nm kiskereskedelmi egység és több mint 6 000 nm irodahelyiség kapott helyet.