Lesenceistvánd, Veszprém megye

Eladó családi ház
Lesenceistvánd, Veszprém megye
Alapterület
90 m²
Telekterület
3252 m²
Szobák
2
Közvetítői azonosító: COM M186548
Azonosító: 32002214
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
jó állapotú
Építés éve
1981 és 2000 között
Komfort
komfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
2
Fűtés
egyéb
Légkondicionáló
nincs
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
egy helyiségben
Kilátás
panorámás
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Parkolás
udvari beálló - benne van az árban

Leírás

Mindazok figyelmébe ajánlom ezt az ingatlant és a hozzá tartozó szőlőt, akik szeretnék kiszakítani magukat a város zajából. Lesenceistvánd egy nagyon nyugodt falu, kedves lakóközösséggel, akiknek a természet közelség mai napig fontos. Számos család foglalkozik bortermeléssel, állattartással. Ismerje meg aranyérmes boraikat, vagy ha túrázni támadna kedve nézze meg a Mária Kápolnai kilátóról a környező falvakat és gyönyörködjön madártávlatból a Kőorra 399 m-es magasságából a Tapolca-medencén és a Balaton nyugati kapuján.
Az ingatlan egy 45 nm alapterületű ház, két szinten összesen 90 nm-et foglal magába. Ebben fürdőszoba wc-vel, konyha hálószoba is kapott helyet, mind a két emeleten. Így akár befektetésen későbbi kiadás céljára is ajánlani tudom. A falu szélén helyezkedik el, ám mégis aszfaltos úton megközelíthető. Házi vízmű lett kialakítva a házban, mellyel az ásott kút vizét lehet hasznosítani.
A telek végéből csodás rálátás nyílik a tanúhegyekre. A területen 3 éves telepített szőlő található, mely már tavaly bevételt hozott a gazdának.
Az ingatlan új tulajdonosának a szőlőre tovább művelési kötelezettsége van, de ebben a jelenlegi tulajdonos szívesen vállal a továbbiakban is szerepet.

Jöjjön el, tekintse meg és szeressen bele a tájba!