Bezárás

Debrecen, Hajdú-Bihar megye

Eladó családi ház
Alapterület 247 m²
Telekterület 788 m²
Szobák száma 1 + 3 fél
  • Térkép
Kissné Kálmánczhelyi Edit
06 30 401 ···
Kissné Kálmánczhelyi Edit Duna House
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2017
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Ikonikus villa a Nagyerdőn!

A ház az 1800-as évek végén, anno még egyetemi vezető részére épült. Az elmúlt évtizedekben tulajdonosai megőrizték a ház eredeti arculatát, így ma is az egyik leghangulatosabb nagyerdei utca unikális épülete.

A 2017-18-ban történt teljes körű felújítás során az eredeti épülettömeg megtartásával abszolút mindenre kiterjedő modernizáláson és részleges funkcióváltáson esett át.

A lakásként használt épületrész stílusos belső tereket mutatva nappali + 3 hálószobás elrendezésű. Ennek központi élettere a részben galériázott amerikai-konyhás nappali. Modern, komplett felszereltségű konyha, reggeliző pult, méretes étkezőtér jellemzi.

A szülők és a gyerekek hálóhelyiségei szeparáltak. Az egyedi stílusú, iker-mosdóhelyes fürdőszoba tágas, épített zuhanyozóval és kádszigettel is ellátott.

Az épület hátsó traktusa, amely egykor szintén lakórészként funkcionált, jelenleg irodacsoportként kialakított. Modern, dekoratív és praktikus. Szolgáltatási, orvosi célú használhatósága kézenfekvő. Részben befektetési céllal történő megvásárlása esetén az eladó az irodákat szívesen visszabérelné az új tulajdonosától.

Azok számára, akik lakásként szeretnék igénybe venni, minimális ráfordítással további 3 v. 4 szobával kiegészülő otthont teremthetnek. Így akár generációk összeköltözésére is alkalmassá tehető.

A tökéletes állagú pincében méretes hobbiszoba, rengeteg tárolótér és a háztartási helyiség található.

A nagyerdei léptékkel hatalmas privát telek (780 nm) egyik része kellemesen parkosított pihenőkert, a másik oldala esztétikus térburkolattal fedett.

Az ingatlan kényelmes és időtálló használhatóságát a dekoratív és magas minőségű burkolatok, szaniterek, modern klímatechnika és fűtési rendszer, valamint 2 * 2 gépkocsi befogadására alkalmas garázs biztosítja.

Ha az Ön számára fontos jövőbeli otthonának elhelyezkedése, egyedi stílusú megjelenése, a telekalakításból fakadó intim használhatósága, a modern belső design, akkor ez lehet a leginkább megfelelő.

Forduljon hozzám bizalommal!

Referencia szám: HZ520676

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 200-299 m2 közötti, új építésű, újszerű eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Kissné Kálmánczhelyi Edit
A referens összes hirdetése
Kissné Kálmánczhelyi Edit Duna House
Az iroda összes hirdetése
06 30 401 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk