Szeged, Cserepes sor

Eladó telephely
Szeged, Cserepes sor
Alapterület
1002 m²
Telekterület
1669 m²
Közvetítői azonosító: COM 6640
Azonosító: 31984515
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó telephely

Leírás

Szegeden a Cserepes soron eladó egy 1002 m2 nagyságú, raktárnak, műhelynek, üzemnek vagy egyéb üzleti, ipari tevékenységre használható telephely 1669 m2-es telken. A korábban élelmiszer előállításra használt üzem sarki elhelyezkedésű, nagyon jól megközelíthető, sokféle tevékenységre lehet alkalmas.
Utcafronti oldalán rendelkezik automata működésű ipari kapuval és személyi bejárattal is, de az udvarára is be lehet hajtani a másik utcafrontja felől egy széles tolókapun keresztül.
Rendelkezik víz és ipari áram bekötéssel, a gázszolgáltatás jelenleg szüneteltetve van, a fűtéséről egy 50 kW-os, szilárd tüzelés kazán gondoskodik.
Padozata a legtöbb helyiségben mosható és padlóösszefolyók is találhatók benne, a falai a legtöbb helyen plafonig csempézettek, tetőszerkezete lapostető, bitumenes lemezszigeteléssel, mely jó állapotban van.
Állapotát tekintve elkezdődött benne egy felújítás, melynek kapcsán a szükséges helyeken kicserélték a nyílászárókat, falakat bontottak, a jobb térkihasználhatóság érdekében, az új Tulajdonos a saját tevékenységére alakíthatja az ingatlant.
Megtalálható benne több irodahelyiség, teakonyha, mosdók, öltözők, kis raktárak és üzemi területek, az alaprajzon látható elrendezésben.
Több helyen rendelkezik klímákkal, villanybojleres melegvíz ellátással, ipari kapukkal, tetőbe épített bevilágítókkal és egy hűtőkamrával is.
Az udvara teljes egészében betonozott és egy 170 m2 nagyságú fedett szín is megtalálható rajta.
Megtekinteni előre egyeztetett időpontban lehetséges, részletesebb alaprajzot, több fotót e-mailben tudok továbbítani róla.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel