Bezárás

Új lakás vásárlásán gondolkodsz?

Az otthonod már épül!

Add meg nekünk az email címed, és mi értesítünk az új lakóparkokról, és hasznos tanácsokkal látunk el a témában.

Bezárás

Márkó, Viola lakópark

Új építésű lakás lakóparkban
Új építésű
Alapterület 118 m²
Szobák száma 5
  • Térkép
Csordás Zoltán Márk
06 20 568 ···
Csordás Zoltán Márk

Új építésű lakás lakóparkban

Lakópark neve Viola lakópark
Ingatlan állapota új építésű
Építés éve 2021
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 1
Épület szintjei 2
Lift nincs
Belmagasság 3 m-nél alacsonyabb
Fűtés hőszivattyú, padlófűtés
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön helyiségben
Tájolás délkelet
Kilátás udvari
Kertkapcsolatos igen
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás önálló garázs - benne van az árban

Viola lakópark részletei

Viola lakópark
Átadás: 2021. dec.
Lakások száma: 16 db
Szobák száma: 2-4 db
Ár: 38-62 millió Ft
Alapterület: 73-118 m²
Megnézem a lakópark honlapját
2 szintes sorházi jellegű lakás, 190 m2 saját telekrésszel, 1 db garázzsal és 1 db beállóval, önálló hőszivattyúval.

A 2975 m2 es telken található Viola lakópark, a terület délnyugati szélén, a kisebb társasházaknak kijelölt tömbben. Az öt házból álló lakópark egységes, kertvárosias arculata beleillik az erdőkkel és hegyekkel körülölelt csodálatos panorámájú környezetbe.
A lakások nagy része délkeleti vagy délnyugati tájolású, nagyrészt panorámás fekvésű, és szinte minden lakáshoz tartozik egy kisebb kizárólagos használatú telekrész. Az emeleti lakások részére nagyobb alapterületű teraszok kerültek kialakításra.
A fejlesztési terület, kerítéssel körülzárt 16 lakásos lakópark, amelyben az egyes saját használatú kertrészek is leválasztásra kerülhetnek. A lakóparkban a lakásméretek úgy kerültek kialakításra, hogy minden igényt kielégítően tudjuk otthonokat kínálni leendő lakóink részére, így 47- és 95 m2 közötti méretben kerültek megtervezésre 2 ,3 és 4 szobás kialakítással, változatos alaprajzzal. A gépjárművek részére egyedi garázsokat vagy beállókat tudunk biztosítani korlátozott számban.
A tégla építésű társasházi épületben a lakás elválasztó falak hanggátló kialakítással készülnek, és a fűtés és melegvíz rendszerek ellátása korszerű, takarékos egyedi- vagy központi hőszivattyúval kerülnek megvalósításra. A víz és áramfogyasztás mérése lakásonként külön mérőórával történik. Az I. ütemben az A és B épület készül melyekben 2 szintes ikerházi jellegű nagyobb méretű lakások találhatóak saját kizárólagos használatú telekrésszel , valamint készül még egy 4 lakásos épület 2 db földszinti és 2 db emeleti 1 szintes lakással. I. ütem várható átadás 2021 december 20-tól. A II. ütem építése 10 lakással 2021 nyarán kezdődik a 2. ütem és várható átadása 2022 június 30.

Cégünk legújabb beruházásban, a Veszprém kertvárosában Márkón, saját ingatlanon készülő 16 lakásos lakóparkban kínáljuk, 46- és 95 m2 közötti lakásméretű, saját kertrészes ingatlanjainkat, 2021-2022-es átadással. Márkó település Veszprém mellett található kertvárosias település, amelynek új parcellázású részén található legújabb beruházásunk az 5 épületben elhelyezett 16 lakásból Viola Lakópark. A lakóparkban otthonokat kínálunk azok számára akik Veszprémhez közel de mégis kertvárosias  nyugalomban, zöldövezetben szeretnék élni életüket. Márkó a 8-as gyorsforgalmi  főúton keresztül könnyen megközelíthető gépjárművel, illetve gyakran közlekedő helyközi buszjárattal és vasúton is könnyen elérhető. A környező erdőkbe és hegyekre remek túrázási lehetőség nyílik és a közeljövőben megvalósuló Veszprém-Márkó-Bánd kerékpárút megépítésével a kerékpározás szerelmesei is könnyebben közlekedhetnek a települések között vagy akár Veszprémbe vagy a Balatonpartra. 

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, új építésű, újszerű eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 568 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk