Bezárás

Dabas, Városközpont

Eladó családi ház
Alapterület 120 m²
Telekterület 1 229 m²
Szobák száma 4
  • Térkép
Urbán László
06 20 333 ···
Casanetwork Cegléd
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2021
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés hőszivattyú
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás udvari
Tetőtér nem beépíthető
Pince nincs
Parkolás önálló garázs
A CASANETWORK CEGLÉD eladásra kínálja a 174600958 számú DABAS RÓZSADOMBJÁN ÉPÜLŐ ÚJ CSALÁDI HÁZAT!

ELADÓ DABAS legnépszerűbb területén a 2021-es évben épülő kertkapcsolatos családi ház! Ez az új építésű családi ház a telek hátsó részén elhelyezkedő ingatlanra vonatkozik. A telek teljes mérete 1229 m2. Fontos, hogy mind a kettő ingatlan egy telken található, de a zseniális tervezésnek köszönhetően teljesen külön bejárattal rendelkeznek. A környéken kizárólag modern új építésű házak találhatóak, így egy tökéletes környezetben új és modern családi házban folytathatja az életét. Az épület falazata YTONG téglából készül a tető BRAMAC antracit cseréppel fedett. Az ingatlan melegét a mostani modern rendszereknek megfelelve egy rendkívül hatékony HŐSZIVATTYÚS rendszer biztosítja. Ez a HŐSZIVATTYÚS rendszer kiváltja a klímát is, mert hűtésre és fűtésre is tökéletesen alkalmas. Ami még a hatékony fenntarthatóságot segíti az épület alapjában elhelyezett 12 cm, födém 30 cm illetve külső 10 cm szigetelés. Nyílászárók műanyagok, három rétegű üvegezésű. A kettő gyerekszoba és a hálószoba parkettával burkoltak, az összes többi helyiség járólapos. A parketták, járólapok illetve a csempéknek a négyzetméter árak előre meghatározottak, de az ezektől való eltérés természetesen lehetséges, melynek az árkülönbözetét a vételár nem tartalmazza. Mindezeken belül a kivitelező sok dologban rugalmas. Ezért már úgy tud elkészülni az álom otthona , hogy az Ön ízlésének megfelelően kerül kialakításra. Az ingatlan kulcsrakészen kerül átadásra, az átadás várható időpontja 2021-2022. A beépítésre kerülő burkoló anyagok ( járólapok,csempék,parketták ) négyzetméter ára 3.500 ft/m2. Természetesen ettől el lehet térni,de ebben az esetben a különbözet külön fizetendő!

Adásvételkor fizetendő induló összeg a vételár 10%-a és ezt követően készültségi állapotonként ütemezve ! Ütemezési részletek az adásvételben !

A CASANETWORK CEGLÉD által hirdetett DABASI CSALÁDI HÁZ jellemzői:

- előtér 5.25 m2

- belépő 1.80 m2

- háztartási helyiség 3.60 m2

- konyha 6.24 m2

- étkező 8.88 m2

- nappali 21.20 m2

- közlekedő 3.51 m2

- szoba 10.80 m2

- szoba 12.00 m2

- szoba 12.00 m2

- fürdőszoba 7.80 m2

- gépkocsitároló 18.55 m2

Irodánk teljes körű segítséget nyújt hitelekhez és az összes államilag finanszírozott családi támogatásokhoz!

Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bátran és szívesen megmutatom!

Megtekintése kizárólag egyeztetett időpontban lehetséges!

Amennyiben a 174600958 számú A CASANETWORK CEGLÉD által kínált CSALÁDI HÁZ vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésre.

CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 120-149 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 333 ···
Üzenetet küldök