Ez egy zöld otthon emblémával ellátott hirdetés! Érdekelne az NHP Zöld Otthon Hitel? Tudj meg róla többet a money.hu-n. Bővebben

XI. kerület, Budafoki út 215.

Eladó tégla lakás
Új építésű
XI. kerület, Budafoki út 215.
Ár
62,98 millió Ft
Alapterület
52 m²
Szobák
2
Közvetítői azonosító: COM C-6-2
Azonosító: 31971194
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó tégla lakás

Ingatlan állapota
új építésű
Építés éve
2021
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
BB
Emelet
6
Épület szintjei
7
Lift
van
Belmagasság
3 m-nél alacsonyabb
Fűtés
házközponti egyedi méréssel
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
igen
Fürdő és WC
egy helyiségben
Tájolás
nyugat
Kilátás
kertre néz
Erkély mérete
9.76 m²
Kertkapcsolatos
nem
Tetőtér
nem tetőtéri
Parkolás
teremgarázs hely - megvásárolható
Parkolóhely ára
4 200 000 Ft

Budai Walzer I. ütem

Budai Walzer I. ütem
Átadás:
2021-10-31
Lakások száma:
291 db
Szobák száma:
2-4 db
Ár:
54,11-87,89 millió Ft
Alapterület:
40-64 m²
Tovább a lakópark honlapjára

Leírás

A Budai Walzer egyik lakását Neked építjük.

A pénzügyi teljesítés ütemezésének függvényében egyedi árért keresd kollégáinkat!

Egy biztonságos, nyugodt környékről és egy minden igényt kielégítő, minőségi kivitelezésű kis lakásról álmodsz, melynek a fenntartási költségei is rendkívül kedvezőek? Szeretnél közel lenni mindenhez, hogy az elintéznivalók, napi teendők mellett maradjon elég időd arra, ami valóban boldoggá tesz? Szeretnél egy összetartó közösség tagja lenni, esetleg új barátokra szert tenni? A Budai Walzerben mindezt megtalálod!

Az élet nyugodt élvezete
Válaszd ki a számodra legideálisabb emeletet, tájolást és elrendezést, majd képzelj el egy új életet a Budai Walzerben, egy olyan életet, melyben minden az a kényelmedről és nyugalmadról szól.
•Ahol bármikor tehetsz egy hosszabb-rövidebb sétát az épületeket körülölelő, hangulatos parkban.
•Ahol a szomszédaid nem mennek el köszönés nélkül melletted.
•Ahol nap mint nap gyönyörködhetsz a szemed előtt felcseperedő gyerekekben.
•Ahol bármit beszerezhetsz a lakóparkhoz közeli üzletekben vagy bevásárlóközpontokban.
•Ahol a szórakozás mindennapos. A 11. kerület és a szomszédos városrészek kulturális intézményei (Tüske Csarnok, MÜPA, Nemzeti Színház, Bálna) a kikapcsolódás fellegvárai.
•Ahonnan a szélrózsa bármely irányába elindulhatsz autóval, kerékpárral vagy gyalog. Közel a busz, a villamos, a 4-es metró, a sztrádák (M0, M1, M7), a Kelenföldi vasútállomás és buszpályaudvar.

Élj harmóniában önmagaddal és a természettel!
A főváros legvonzóbb kerületében épülő Budai Walzer Lakóparkban a bevásárlási lehetőségek, a kulturális és sportközpontok, a szórakozási lehetőségek, valamint a közlekedési és egészségügyi infrastruktúra rohamos fejlődése következtében egy élményekkel teli, ugyanakkor nyugodt életre rendezkedhetsz be.

További részletekért látogass el a honlapra vagy hívd értékesítő kollégáinkat.

Budai Walzer. Mestermű, melyet a természet komponált tökéletesre.

►Az épület

A 11. kerület Duna-parthoz közeli, csaknem 9 hektáros, varázslatos része hamarosan új életre kel, de nem a megszokott módon! A Budai Walzer egy olyan koncepció jegyében épül, mely teret enged az alkotó fantáziának, sokoldalú, élhető, szerethető, inspiratív közeget teremt az ott lakók számára. Mindezt úgy, hogy számos ponton összefonódik a természettel, és az épített környezet dominanciája helyett harmóniára törekszik.

Találd meg a számodra ideális lakást az első ütemben épülő házak, 28-91 nm közötti kínálatából, de ha adhatunk egy tippet mindjárt a legelején, nyugodtan tervezz hosszú távra! A legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő, változatos elrendezésű és tájolású, kertkapcsolatos, erkélyes vagy tetőteraszos lakásokban megleled azt a harmóniát, amelyről a városban nem is álmodtál!

Hatalmas parkok, közösségi terek, játszóterek, forgalomtól elzárt sétautak övezik az épületeket, így házon kívül is biztosított a feltöltődés és a nyugalom. Az itt lakók kényelmét tovább fokozza a terveink között szereplő, kisebb üzlethelyiségeket és boltokat felsorakoztató szolgáltató központ kialakítása.

►A környék

Légy részese egy minden eddiginél élhetőbb városrész születésének! Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a lakók nyugalma és zavartalan pihenése a gépjárműforgalom kizárásával (mélygarázsok, sétautak, parkok) biztosított legyen. A környék azonban olyan nagyszabású fejlesztéseken megy keresztül, melyek lehetővé teszik, hogy a lakóparkot elhagyva könnyen bekapcsolódj a város vérkeringésébe. A tömegközlekedés és az úthálózat átalakítása, valamint a tervek szerint 2033-ra felépülő, Újbudát Csepellel összekötő híd új perspektívákat nyit az itt élők számára. A kerület jó nevű oktatási intézményei, általános, közép- és szakiskolái tárt karokkal várják a fiatalokat.
Az Újbuda Center és a Savoya Park közelsége a bevásárlási lehetőségek tárházát kínálja, de még ezt a pár száz métert sem kell megtennie annak, aki gyalogosan indul bevásárolni, hisz a közeli élelmiszerüzletben vagy a lakópark kis boltjaiban is beszerezhet mindent és még az ínyencségekről sem kell lemondania.

A Duna közelsége és a környékbeli sportlétesítmények azok számára kedveznek, akik sportos életmódra rendezkednek be a Budai Walzerben. A hasonló értékeket valló, életmódot folytató lakók pedig előbb-utóbb egymásra találnak, ezért is törekszünk az első pillanattól kezdve egy olyan élettér kialakítására, ahol az emberi kapcsolatok felértékelődnek, ahol egy összetartó közösségre, barátokra találsz.

►Előnyök

Több mint 20 éves ingatlanfejlesztői tapasztalat.

Átlag feletti életminőség.

Megnyugtató, zöld környezet.

Exkluzív lakások.


A Budai Walzer Lakópark környékének tömegközlekedése, úthálózata számos fejlesztésen megy keresztül. A lakópark busszal, villamossal, gépjárművel egyaránt könnyen megközelíthető, a munkába járást a 4-es metró is megkönnyíti. Aki hosszabb útra indul, annak a Kelenföldi pályaudvar és autóbuszállomás, az Egérút és az M0-ás egyaránt jó választás.

Számos, jó nevű oktatási intézmény várja a cseperedő gyerekeket, az óvodától kezdve ‒ az alapítványi iskolákon át ‒ az egyetemekig.

A kerületben rengeteg a sportolási, szórakozási és bevásárlási lehetőség, közel a híd, a metró, ezáltal a belváros.

Cégcsoportunk a lakások igény szerinti kialakításán és határidőre történő átadásán túl belsőépítészeti, lakberendezési segítséget is nyújt, ezáltal a beköltözők álmai még könnyebben megvalósulhatnak.
Lépj kapcsolatba a hirdetővel