Bezárás

Szigetszentmárton, Központ

Eladó családi ház
Vállalkozóknak
Alapterület 160 m²
Telekterület 1 441 m²
Szobák száma 5
  • Térkép
Marosvölgyiné Várszegi Aranka
06 20 437 ···
Körgyűrű Ingatlan iroda
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950-1980 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés gáz (cirko), gáz (konvektor)
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás udvari
Tetőtér beépíthető
Pince van
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
VÁLLALKOZÁS ÉS LAKÁS EGYBEN, SZIGETSZENTMÁRTONBAN. HASZNÁLJA KI!

Szigetszentmártonban a HÉV állomás közelében Eladó egy 160 m2-es sokféle lehetőséget kínáló ingatlan, mely lehet akár 2 lakásos társasház vagy családi ház és üzleti vállalkozás helyszíne is 1441 m2-es saroktelken, 2 utcafronttal, 2 bejárattal.

A házban jelenleg egy lakás és egy nemrég még üzemelő vendéglátó egység van kialakítva, tartozik hozzá egy melléképület, melyben kamra, szerelőaknás garázs, pince nyári konyha és állattartó ól van.

A lakásban tágas előszobából balra étkezős konyharészbe jutunk, ahol főzőfülkében lehet tevékenykedni, itt lett elhelyezve a gázcirkó is. Az előszobából jobbra nyílik egy kamra, majd tovább haladva, közlekedőn át a 3 nagyméretű szoba és egy zuhanyzós fürdőszoba nyílik. A konyhából juthatunk le a pincébe és innen lehet a hatalmas manzárdtetős padlásra feljutni. Burkolatai jó állapotúak, de a korszerű igényeknek megfelelően igény szerint felújíthatóak.

A jelenlegi üzlettérben 2 nagy kiszolgálótér van, egy kisebb és egy nagyobb, valamint férfi, női wc és zuhanyzós fürdőszoba is ki van alakítva. Innen is nyílik egy pincerész, ami a vállalkozást kiszolgálhatja.

Az 1958-ban téglából épült ház jó állapotú, gáz központi fűtéssel, illetve az üzlet konvektorral fűthető. Külső nyílászárói hagyományosak fából, fürdőszobái 2017-ben és 2018-ban lettek kialakítva.

A padlástér alkalmas tetőtér beépítésre, illetve az új kormányrendelet szerinti különálló padlástéri lakás kialakítására, mivel betonfödémmel rendelkezik a ház.

Mivel saroktelken, illetve 2 utcára nyílva helyezkedik el a ház, így abszolút alkalmas 2 funkciónak akár üzletnek is vagy 2 különálló lakásnak, akár a földszintet elkülönítve, akár a padlásteret külön lakásnak kialakítva, külön udvarral, külön utcai bejárattal.

Tömegközlekedésként igen közel a HÉV állomás és buszmegálló is, mellyel akár közvetlenül Budapestre is be lehet jutni, a település központja, élelmiszer boltok, gyógyszertár, posta, óvoda, iskola 10 perc sétára található.

Érdeklődni a megadott telefonszámon lehet. Ügyvédi hátteret, ingyenes hitelközvetítést ajánlunk.

Kapcsolat a hirdetővel

Marosvölgyiné Várszegi Aranka
A referens összes hirdetése
Körgyűrű Ingatlan iroda
Az iroda összes hirdetése
06 20 437 ···
Üzenetet küldök