Bezárás

Lesencefalu, Veszprém megye

Eladó családi ház
Alapterület 517 m²
Telekterület 13 000 m²
Szobák száma 10
  • Térkép
Kajdel Zsuzsanna
06 70 469 ···
LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2017
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (cirko)
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás panorámás
Tetőtér beépített
Pince van
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
KIEMELT AJÁNLAT AZ OTTHON CENTRUM MEGBIZÁSÁBAN!
A BALATON MÁSODIK VONALÁBAN, KÜLÖNLEGES HANGULATOT ÁRASZTÓ, KÜLÖNLEGES ÉPITÉSI MÓDOT IGÉNYLŐ, KIEMELKEDŐ MŰSZAKI TARTALOMMAL BIRÓ, KÚRIA JELLEGŰ , CSALÁDI HÁZKÉNT BEJEGYZETT ÉPÜLETEGYÜTTES ELADÓ!
A fő épület egy meglévő lakóház felújítása és bővítése során kapta mai kinézetét. A bővítés során az eredeti tetőszerkezet egy, a tornáccal kiegészült ház új tömegéhez jobban illő, hagyományos, 45 fokos hajlásszögű kontyolt fa fedélszerkezetet kapott.
Egyedi megoldásokkal, régi kiváló minőségű építőanyagok meghagyásával és beépítésével harmóniát teremtettek az egész épület szerkezetében és térrendszerében. Visszatérő elemet képez az organikus elemek beépítése, mind a falszerkezetbe, valamint a használati tárgyakban.
A különböző beépített elemek megjelenése nagyon fontos, legtöbbjük azonban inkább kompozíciós funkciót tölt be.
Teljesen új építésű a vendégház, amelyhez egy terepfelszin alatti pince, tároló építmény, valamint egy wellnessfunkciókat is betöltő létesítmény kapcsolódik. Az épületet egy hagyományos fedélszerkezet fedi, amely az épület alsó végén lekontyolt, felső vége egy terméskő támfalnak fut. A terep lejtését kihasználva az épület lépcsőzetesen eltolt, alsó és felső részre tagolt.
A fő és vendégházat egy fedett sétány köti össze, melynek egyik oldala monolit vasbeton építésű támfal, a másik oldala a teraszrendszeren álló faoszlop sorra támaszkodik. A változó szélességű sétány helyet biztosit két gépkocsi beállónak és egy kis halastónak.
A kertben további kb. 10 gépkocsinak kényelmes beállási lehetőség.
A felújított lakóház beépített területe 220,5 nm,
az új építésű vendégház 296.4 nm.
A telken belül fedett és nyitott kiülők találhatók, parkosított kert, egy muzeális értékű boronaház, és a szemet gyönyörködtető természeti környezet látványa a saját kilátóból.
Az épületegyüttes fölötti kb. 9000 nm-es területen gyümölcsös, konyhakert és egy napelempark, amely a teljes villamosenergia-ellátást biztosítja. Ez a terület igény szerint 3%-os beépíthetőséggel további épületek kialakítását teszi lehetővé.
Minden épületben egyedi, méretre készült bútorok, amelyek a praktikumon kívül magas esztétikai élményt is nyújtanak, a vételár részét képezik.
KOMYOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN BŐVEBB FELVILÁGOSÍTÁS SZEMÉLYES KAPCSOLATTEREMTÉS UTÁN LEHETSÉGES. A TELJES TERVDOKUMENTÁCIÓ RENDELKEZÉSRE ÁLL.

Kapcsolat a hirdetővel

LEGJOBB BALATONI AJÁNLATOK!
Az iroda összes hirdetése
06 70 469 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk