Bezárás

5. kerület, Belváros

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 158 m²
Szobák száma 4
  • Térkép
Gajdácsi Zsófia
06 30 862 ···
Duna House Szentendre Városkapu
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota nincs megadva
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 3
Épület szintjei nincs megadva
Lift nincs
Belmagasság nincs megadva
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Tájolás nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Eladó az 5. kerületben a Fővám térhez közel, a Vámház körúton egy 3. emeleti utcára néző lakás. A napfényes közepes állapotú ingatlan 158 nm-es, 4 szobás.

A lakás belmagassága és struktúrája számos átalakítási lehetőséget rejt magában. Akik a jövőben befektetési célból szeretnék használni, mint bevételi forrást – meggyőződésem –, hogy alkalmas akár 3 különálló lakrész kialakítására.

A nagypolgári stílust kedvelők számára a tágas terek vonzóak lehetnek ebben a klasszikus belvárosi környezetben. A lakás szobái, a Vámház körútra és a Veres Pálné utcára néznek. Rálátás adott a Vásárcsarnokra, Szabadság hídra és a Dunára egyaránt.

Az ingatlan szerencsés elhelyezkedése miatt a közelben található gimnázium, több egyetem és közintézmény is. (Veres Pálné Gimnázium, Közgazdasági Egyetem, SOTE, ELTE, Vásárcsarnok) A közlekedés kiváló: 4-es, 3-as metró, 47-es, 48-as, 49-es villamos.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 150-199 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

Duna House Szentendre Városkapu
Az iroda összes hirdetése
06 30 862 ···
Üzenetet küldök