Bezárás

Szeghalom, Érmellék utca

Eladó családi ház
Alapterület 127 m²
Telekterület 2 000 m²
Szobák száma 2 + 1 fél
  • Térkép
06 70 508 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2014
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés vegyes tüzelésű kazán
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön helyiségben
Kilátás panorámás
Tetőtér nem beépíthető
Pince nincs
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Eladóvá vált Szeghalmon, a központhoz közel az Érmellék utcában 2013-ban épült, 127 m2 hasznos alapterületű családi ház. 3 szoba (15 m2; 17 m2; 13 m2), konyha (8,5 m2), ebédlő (15 m2), nappali (11 m2), közlekedők (14 m2+ 5 m2), WC (1,5 m2), fürdő (6,5 m2), gardrób (7 m2), kamra (4 m2), kazánház (4,5 m2), fedett terasz (6 m2) található benne, 50 m2 -es beépíthető terasszal. Rendezett udvarral rendelkezik.
A ház vasbeton pontalapokon fekvő, vasbeton lábazati gerendákkal és vasbeton lemezalappal készült. Külső- belső falszerkezete 22 cm átmérőjű, fenyő boronafalas rönk. A födém a falszerkezettel megegyező rönk gerendázattal, lambériaburkolattal ellátott. Fűtési rendszere radiátoros és a hidegburkolatoknál padlófűtéses, vegyestüzelésű kazánnal, 1000 l-es puffertartállyal rendelkezik. A házban a meleg vizet egy 200 l-es elektromos bojler biztosítja, a bojler csőkígyóval rendelkezik, amely a fűtési rendszerre van kötve, így a fűtési szezonban rásegít a melegvízellátásra. A ház alacsony rezsivel fenntartható.
Jelenleg egy helyrajzi számon a telek hátsó részén 2 db 7 m x 45 m- es fólia található, ami növénytermesztésre alkalmas, mely a vételárban nincs benne, megegyezés szerint az is megvásárolható. Az utca teljes mértékben közművesített.
Pár szó a rönkházak előnyeiről: fa kiváló hő- és hangszigetelési tulajdonságokkal bír, ezért a fa falazattal nagyon kedvező energetikai értékeket érhetünk el. További előnye, hogy a rönkházak lakás klímája is nagyon optimálisan alakul hála a ténynek, hogy a túl sok párát a fa képes magába szívni, míg, ha túlszáraz a levegő, a falakból megfelelő mennyiségű párát juttat a levegőbe, azaz lélegzik. A gerendaházban egy életre igazi otthonra találhat bárki, aki arra vágyik, hogy természetes anyagok vegyék körül.
Ajánlom kis és nagy családosoknak, bárkinek, aki kedveli a romantikus hangulatú erdei házikókat, vagy odavannak érte, ha sok faanyag veszi körül őket.
Emeleti lakás beszámítása opció lehet. Megtekintés csak előzetes egyeztetés alapján.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 508 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk