Bezárás

2. kerület, Csalogány utca

Eladó tégla építésű lakás
Panorámás
Alapterület 131 m²
Szobák száma 2 + 3 fél
  • Térkép

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2020
Komfort luxus
Energiatanúsítvány AA++
Emelet 6
Épület szintjei 6
Lift van
Belmagasság 3 m-nél alacsonyabb
Fűtés mennyezeti hűtés-fűtés
Légkondicionáló van
Akadálymentesített igen
Fürdő és WC külön és egyben is
Tájolás délnyugat
Kilátás panorámás
Erkély 171 m²
Kertkapcsolatos nem
Tetőtér penthouse
Parkolás teremgarázs hely - benne van az árban
2020-ban átadott új építésű társasházi penthouse lakás eladó a Csalogány utcában.
A lakás VI. emeleti, csendes és a hatalmas belső udvarra, illetve a szomszédos óvoda parkjára néz. A lakás 131m2 alapterületű, kiegészülve egy szerény 171m2-es terasszal. A lakás nagyon király, a jelenlegi budapesti lakáskínálatban mindenképpen egyedülálló. Ez a társasház legjobb lakása!
Hatalmas nappalival és további 4 hálószobának (dolgozónak, játékszobának vagy bármilyen szuper dolognak) használható lakóhelyiséggel rendelkezik. Valamennyi szobából a teraszra saját tolóajtós kijutási lehetőség elérhető, a teljes külső falfelületen elhelyezezett hatalmas nyílászárók egyedi (fény és hangulati) élményt kínálnak. A nagy üvegfelületek árnyékolása motoros zsalúziával biztosított. Minden helyiség hőmérséklete egyedileg termosztáttal vezérelhető. A lakás felületfűtéssel és hűtéssel került kialakításra, alacsony fenntartási költségű és nem okoz mindenféle klimatizálásból fakadó betegséget.
2 fürdőszoba (egyik zuhanyzós, a másik zuhanyzós és kádas, ráadásul hideg-meleg vízzel) került kialakításra, a mindenféle cuccok elpakolására nagy háztartási helyiség is rendelkezésre áll. Az eredeti műszaki tartalomhoz képest kiemelt vezető belsőépítész segítségével megtervezett/átgondolt/szakértett burkolatok és szaniterek kerültek elhelyezésre, a házban alapból rakott szerény minőségű belső nyílászárókat szebbre cseréltük.
Lidl-fanatikusoknak a ház földszintjére építettem egy Lidl-áruházat, amelyet a lakás tulajdonosa a garázson keresztül exkluzív módon is el tud érni, elsőként hozzájutva a kihelyezett akciós újságjaikhoz :)
A teraszról a Parlamentben és a Budai Várban gyönyörködhetünk, szép idő esetén a Mátra (télen hófödte) csúcsai is láthatók.
A lakáshoz 2 nagyméretű teremgarázs beállóhely is tartozik (nagy verseny volt érte de sikerült megvásárolnom), illetve egy nagyobb tároló is megvásárolandó a lakáshoz.
Szívesen megtartanám a lakást, befektetésként nem is tudnék jobb ötletet. De sajnos értékesítenem kell.
A lakás vételára 305M Ft (amely tartalmaz 2 darab nagyméretű garázshelyet és egy nagy tárolóhelyiséget).
Ingatlanközvetítők ne keressenek (de ezt úgysem tartják be), csak akkor szerződök velük úgyis ha ők fizetnek nekem! A nekik fizetett díjat inkább odaadom a vevőnek kedvezményként (ezért tudom ilyen kedvező áron kínálni az ingatlant).
Csak azok keressenek, akiknek van ennyi pénze és ennyit tudnak/szeretnének ingatlan vásárlására költeni!
Falusi CSOK sajnos nem vehető igénybe, Fundamenta nem segít!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 120-149 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

Üzenetet küldök