Bezárás

Komárom, Komárom-Esztergom megye

Eladó ikerház
Alapterület 92 m²
Telekterület 415 m²
Szobák száma 4
  • Térkép
Nagy Edit
06 30 622 ···
Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda
Üzenetet küldök

Eladó ikerház

Ingatlan állapota nincs megadva
Építés éve 2021
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés egyéb
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Széplak lakópark Komáromban!

Történelmi jelentűségű, gigantikus méretű lakóparki beruházás indul Dél-Komárom központi részén.
Egy új városrész születik városunkban.

Komáromban az M1-es autópálya felé az Igmándi úttól jobbra új városnegyed születik, központhoz közeli- mégis zöldövezeti részen mintegy 5,5 hektáros területen. Az új építésű lakónegyedben két belső utca kerül kialakításra, melyek mentén a különböző méretű, átlagosan 600 - 700 nm-es telkeken 28 db ikerház, 36 db társasházi lakás és 14 db önálló családi ház kerül megépítésre. Az új városnegyedben szolgáltató központ lesz található élelmiszerbolttal, egyéb szolgáltató egységekkel. A beruházó nagy hangsúlyt fektet a közutak minőségére és a megfelelő parkosításra közvilágítással kiépítve. Az ingatlanok közül a társasházi lakások és az ikerházak fix kialakításúak, melyek közül a helyszínrajz alapján lehet választani. A családi házas telkekre 4 különböző típusterv készült, azonban lehetőség van egyedi tervek használatára is. Bármelyik ingatlan típus megépítésére beruházó által van lehetőség magas minőségű kivitelezéssel. Kiemelkedő jelentőségű, hogy az ingatlanok a kor követelményeinek megfelelően már megújuló enerigaforrás felhasználásával, hőszivattyús rendszerrel épülnek, környezettudatos Passzív ház minősítéssel, gyors és kulcsra kész kivitelezéssel, minimális fenntartási költséggel. Az ingatlanok megvásárlásához kapcsolódó finanszírozásban és az állami támogatások igénybevételéhez díjmentes hitelügyintézést biztosítunk a konstrukció teljes ütemére. A beruházás 4 ütemre lett osztva, melyben egységes módon kerülnek megépítésre iker-, családi- és társasházi ingatlanok. A beruházás I. üteme 2021. januárban indul, kedvező, bevezető áron.

A népszerű amerikai sorozat ihlette városrész utcájának neve a Lila Akác köz filmbe illő, természetközeli , biztonságos, családbarát környezetet biztosít Ön és családja számára.

A helyszínrajzon 5/B jelű, Passzívház minősítésű ikerházfél 415,85 nm telekhányadon álló, földszint + tetőtér kialakítású 92,53 nm hasznos alapterületű, amerikai konyhás nappali + 4 szobás elrendezéssel. A földszinten (58,03 nm) nappali-étkező-konyha van kialakítva egy légtérben, valamint egy hálószoba saját fürdőszobával, továbbá egy külön WC és háztartási helyiség található. Az emeleten (34,5 nm) közlekedő 3 szoba és egy fürdőszoba készül. A lakáshoz egy 15,75 nm-es, nappaliból nyíló terasz tartozik.
A központi fűtés hőtermelő berendezése levegő víz hőszivattyú, mely egyben a melegvizet is biztosítja. Az épületben minden helyiségben padló- és falfűtés kerül kialakításra, mennyezet hűtés-fűtés opcióval, WIFI-s irányítórendszerrel.

Műszaki adatok:
- Beton hőhídmentes lemezalap
- Thermowerk 350 mm hőszigetelő betonacél falszerkezet,
- monolit vasbeton födém.
- A válaszfalak 10 cm-es tégla falak.
- A tető faszerkezetű, szeglemezes nyeregtető.
Burkolatok:
- A hideg burkolatú helyiségekben a 1 sor lábazat alakítandó ki, ami megegyezik a járólap színével.
- A meleg burkolatú helyiségekben laminált parketta készül, parkettával megegyező színű szegéllyel. A burkolatok minimális vastagsága 8 mm.
Nyílászárók:
- MDF belső ajtók és fehér műanyag homlokzati nyílászárók kerülnek elhelyezésre. A nyílászárók 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel ellátottak, belső oldalon lágybevonatos hőszigetelő üvegből készített nyílászáró szerkezetek. Ezen nyílászárók minimum “u” értéke: 0,8W/m2K. Eltérő színű és esetlegesen toló nyílászárók opcionálisan kérhetőek.

Az ingatlan kulcsrakész állapotban kerül átadásra.

A részletes műszaki adatokról érdeklődjön értékesítő kollégánktól, valamint kérje tájékoztató mappánkat, melyben a teljes műszaki leírás megtalálható.

Az építkezés üteméről, a műszaki tartalmakról és a finanszírozási feltételekről keressen minket bizalommal, továbbá érdeklődjön kezdő akcióinkról. Érdeklődni Nagy Edit

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 622 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk