Bezárás

Füzesgyarmat, Békés megye

Eladó családi ház
Alapterület 230 m²
Telekterület 2 300 m²
Szobák száma 7
  • Térkép
Pásztor János
06 30 943 ···
Gold Ing Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2001-2010 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Füzesgyarmaton eladó egy 3+4 szobás (földszint+ emelet) családi ház. A ház 2008 -ban épült, 230nm-es alapterületű és 2300nm-es telken helyezkedik el.
Irány ár: 55 MFt
Pásztor János
Tel. szám: +
E-mail:

A ház kiváló, újszerű állapotban van. Az építtetők a tervezés és az építés minden részletében a maximalizmusra és a teljes tökéletességre törekedve építtették. Törekvésük szerint nem kötöttek semmilyen minőségi és esztétika kompromisszumot, csak a magas minőség és a tökéletes időt álló legmodernebb megoldások jöhettek számításba. Nem ritka, hogy egyes műszaki vagy technikai megoldásokért akár a Amerikába is el mentek.

Ideális nagy családosoknak és befektetőknek.

Az alsó szinten tágas nappali és étkező található, szükség szerint elkülöníthető vagy egybe nyitható konyhával. Innen nyílik a kamra, háztartási helység, impozáns üvegfallal megépített zuhanyzós fürdő, külön wc helység, valamint a 15 nm-es fedett terasz is. Wc található a fürdőszobában és külön is. A fürdőszoba tágas akadálymentesített.
A felső szintre gyönyörű kovácsoltvas korlátos lépcső vezet, ami jelenpillanatban teljesen külön álló lakó egység de kialakításának köszönhetően egységesítésének is meg van a lehetősége. Az emeleten is tágas nappali és szintén kényelmes konyha található. Több beépített gardrób segít a ruhák elrejtésében és minden szobához saját fürdőszoba tartozik.

Jó lehetőséget kínál a füzesgyarmati strandfürdő közelsége szálló vendég fogadására.

Az emelet úgy lett kialakítva, hogy egy nagyobb közösségi helységből három apartman nyílik, figyelembe véve a közeli strandfürdő közelségét jó lehetőség adódik a szálló vendég fogadásra.

Az udvaron több hasznos funkcióval rendelkező melléképület is található.
Egy kb 20 m2 es félig nyitott de téliesíthető főzésre is alkalmas parti helység, mely nyári rendezvényekre jó szolgálatot tesz, kerti zuhanyzó, és wc (természetesen a kerti wc is modern víz öblítéses) növeli a szabadtéri rendezvények komfortját.

A kert karbantartásához szükséges szerszámok fegyelmezett rendjéről a speciálisan erre a célra épített szerszámos gondoskodik.

A gépkocsik állagmegóvásáról, tárolására egy zárt és egy fedett kocsibeálló áll rendelkezésre, ezek háta mögött még egy kis barkácsolásra alkalmas műhely is kiépítésre került.

A telek minden részlet igényesen tér burkolt és parkosított.

Irány ár: 55 MFt


Kapcsolat a hirdetővel

06 30 943 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk