Bezárás

Kerkafalva, Zala megye

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 1 469 m²
Ár 0,99 millió Ft
  • Térkép
Pelikán András
06 20 520 ···
GlobalHouse Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség nincs megadva
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Az Őrség egyik csendes településén Kerkafalván eladó egy belterületi építési telek.

Közművek a telekhatáron elérhetők. Aki nagyobb területre tart igényt, jelképes áron megvásárolhat egy ehhez a telekhez sarokponttal szomszédos, szintén belterületi, 2989 m2 alapterületű telket, így összesen 4458 m2 belterületi ingatlan tulajdonosa lehet.
Zalaegerszeg 40 km-re, Lenti városa 18 km távolságra található. Szlovénia szinte csak egy karnyújtásnyira, de Horvátország is a közelben érhető el.

A településről: Kerkafalva Zala megye északnyugati csücskében, a Lenti járásban fekvő aprófalu. Önkormányzata Csesztregen működik. A település a Csesztreg–Bajánsenye közt húzódó út mentén fekszik. Ebből két út is indul ki a településen, az egyik Csöde, a másik, a 7417-es út a Vas megyei Szatta–Nagyrákos felé. Autóbusz-összeköttetésben áll Lentivel és Zalaegerszeggel.

Őrség: zömében Nyugat-Magyarországon, kisebb részben a szlovéniai Muravidéken található történeti és néprajzi tájegység. Nevét onnan kapta, hogy a honfoglaló magyarok őrállókat telepítettek ide az ország nyugati kapujának védelmére. Természeti kincsekben, a történelmi múltat idéző értékekben, kulturális és szakrális látnivalókban gazdag tájegysége hazánknak.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 520 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk