Bezárás

1. kerület, Logodi utca 49.

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 116 m²
Ár 72,9 millió Ft
  • Térkép
Antal Mirjam
06 70 309 ···
RE/MAX Professionals
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950 előtt
Emelet földszint
Légkondicionáló nincs
Hangulatos iroda a Várhegy varázslatos utcájában

Eladó az I. kerületben, a Budai Vár nyugati lejtőjén a Logodi utca 49-ben egy utcai bejáratú, nagy portálos, földszinti 116 m2-es iroda / üzlethelyiség. Az ingatlan teljesen bútorozott, iroda funkcióra azonnal alkalmas. Korábbi funkciója lap és könyvkiadó volt.
Az ingatlan tágas, földszinti elhelyezkedése ellenére meglepően világos, levegős, jól szellőző, belmagassága 5,3m. Fűtése cirkó és padlófűtés.

Földszint (80m2): a szélfogóból jutunk a földszinti irodába, ahol a recepció és négy munkaállomás került kialakításra. Balra a tárgyaló és a főnöki iroda található, melyek egybenyithatóak. Jobbra egy raktárhelyiséget találunk, melynek külön bejárata van a Logodi utca felől. A földszint hátsó részében található a teakonyha, mosdó és wc.
Galéria (36m2): lépcső vezet a galériára, amelynek központi részén három munkaállomás található. Jobbra és balra egy-egy hangulatos iroda van.
Az ingatlanban sok okos ötlettel találkozhatunk: központi porszívó berendezés, padlófűtés, antik páncélszekrény, riasztó, teherlift a földszint és a galéria között.

A Logodi utca hangulatos, egyirányú utca, amely a Budai Vár falaival párhuzamosan halad a Széll Kálmán tértől az Alagút utcáig. Az utcát romantikus lépcsők keresztezik, melyek a Vérmeztől futnak fel egészen a várfalig. A Korlát utcai lépcsősor közvetlenül az ingatlan mellett található. Az utca vadszőlővel körbefutott házai minden évszakban színes ruhában pompáznak. Ez egy olyan környék, ahol jó élni és jó dolgozni. A szomszédos Vérmező zöldje felüdülést, kikapcsolódást nyújthat egy-egy séta vagy piknik alkalmával.
Az épület 1908-ban szecessziós stílusban épült négy emeletes polgári társasház. A háznak nemcsak a Logodi, de a vele párhuzamosan, a várfalhoz közelebb eső Lovas utcában is van bejárata. A házon belül hívógombos liftek működnek.

Parkolni a Logodi és a Lovas utcában egyaránt lehet.

A legközelebbi buszmegálló az 5-ös busz Korlát utcai megállója. Az utca északi végében a Széll Kálmán tér a közlekedési csomópont (M2, 4-es 6-os villamos és számos egyéb járat), a déli végében pedig az Alagút utca (105-ös busz, 56-os villamos).

Azoknak ajánlom ezt a kivételes ingatlant, akik minőségi, biztonságos környezetben szeretnek élni és dolgozni, központi lokációban, történelmi helyszínen, karnyújtásnyira a Vérmező lombos parkjaitól.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 309 ···
Üzenetet küldök