Szántód, Somogy megye

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Szántód, Somogy megye
Alapterület
700 m²
Közvetítői azonosító: COM 155004267
Azonosító: 31919296
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota
felújítandó
Építés éve
nincs megadva
Emelet
nincs megadva
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva

Leírás

Szántódon, bevásárló központok szomszédságában kínál megvételre 4267-es számon egy telephelynek alkalmas, korábban piacként működő 700 m2-es területet a LIDO HOME ingatlan iroda. Az ingatlan vasútállomáshoz és buszmegállóhoz is közel fekszik, a balatoni kompátkelőtől mintegy 1 km-nyire. Mellette még több részletben eladó egy 500 m2-es épület vizesblokkal, hozzá tartozó területtel. Ebben az épületben a földszinten egy 60 m2-es kávézó-söröző (külön 25 millió forintért), valamint további 11 db, 20m2 nagyságú üzlethelyiség is található, az emelet pedig még beépíthető. Az épület szezonális jellegű, fűtés nincs, víz és villany van. Kis ráfordítással alkalmas lehet például étteremnek, cukrászdának, pizzériának, bisztrónak, kávézónak, sörözőnek, borozónak, pecsenyesütőnek, koktélbárnak, drinkbárnak, stb. Többen esetleg az egész épület apartman házzá történő átalakításban is gondolkodnak. Így összesen az 1300 m2 terület épülettel, együtt is megvásárolható 88 millió forintért.

(Ezen az ingatlanon túl csaknem 4.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a Balaton Déli partján Kenesétől Keszthelyig. Amennyiben a 4267-es számú szántódi ingatlan, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan hol, mit is keres?).

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel választja ki az Önnek legmegfelelőbb hitelt!