Zamárdi, Somogy megye

Eladó házrész
Zamárdi, Somogy megye
Alapterület
120 m²
Telekterület
210 m²
Szobák
14
Közvetítői azonosító: COM 155006478
Azonosító: 31919108
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó házrész

Ingatlan állapota
nincs megadva
Komfort
nincs megadva
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
3
Fűtés
nincs megadva
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva

Leírás

Nyaraltatásra kialakított családi ház földszinti részét kínálja megvételre Zamárdiban 6478-as számon a LIDO HOME ingatlaniroda. A balatoni szabad strandtól mintegy 400 méternyire lévő, három szintes házban a földszinten 2 apartmanban összesen 14 fő elhelyezésére nyílik lehetőség. Természetesen az apartmanok akár két generációs családnak is kiváló életteret biztosítanak.

Az egész házban összesen tíz apartman található, melyekben 37 vendég helyezhető el. Az ingatlanhoz tartozik egy étterem rész, valamint 2 garázs is. A jelenlegi tulajdonos az egészet elsősorban egyben szeretné értékesíteni, de nem zárkózik el más megoldástól sem. Például, hogy a földszintet (2 apartman, 14 fős), a külső lépcsővel megközelíthető emeletet és tetőtért (6 apartman, 23 fős), valamint az étterem részt, +2 szobával, beépíthető területtel, garázsokkal, külön is értékesítse. Ezek külön-külön árai: 78, 98, és 58 millió forint. A ház csendes, kertvárosias környezetben, télen-nyáron egyaránt használható.

Amennyiben a 6478-as számú zamárdi családi házrész, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, bővebb felvilágosításért hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt!

- Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel segít Önnek!

- Irodánkban teljes körű ügyintézés!

- Hétvégén is állunk rendelkezésére!

LIDO HOME – Ingatlanok egy életen át!