Bezárás

Cserkeszőlő, Petőfi utca

Eladó telephely
Alapterület 450 m²
Telekterület 2 681 m²
Ár 64 millió Ft
  • Térkép
Bozsó Bence
06 30 925 ···
LIMIT INGATLANIRODA
Üzenetet küldök

Eladó telephely

Cserkeszőlő központjában, közvetlenül a 44-es számú főút közelében, a strandfürdőtől 150 méterre kínálom eladásra ezt a takaros kis telephelyet.
A napjainkban is működő telephelyen jelenleg egy 2005-ben épült, szigetelt, központi fűtéses 290 m2 alapterületű, irodát és szociális blokkot is magába foglaló csarnok (melyből 115 m2 hűtőház!), valamint egy szintén hűtőháznak épült, könnyűszerkezetes, 160 m2-es, jelenleg raktárként üzemelő csarnok található.
A 2681 m2-es telek 3 utcafronttal is rendelkezik, melynek köszönhetően akár meg is osztható. Aktuális elosztása szerint ugyanis a telek egyik felén találhatóak az épületek, valamint a betonozott közlekedő felületek, míg egy kb 1000 m2-es hátsó utcafrontos telekrész teljesen használaton kívüli, jelenleg füves placc. Ez utóbbi telekrészt leválasztva azt tetszőleges célú hasznosításra akár értékesíteni, akár fejleszteni is lehet! A település igen jelentős idegenforgalmát már jelenleg is számtalan szálloda, panzió és hotel szolgálja ki, de egy újabb panziónak még bizonyosan volna helye az idegenforgalmi palettán. Fontos még tudni, hogy a hátsó utcafronton, ahová ez a telekrész tájolt, már mások is építkeznek, az a falu egyik potenciális bővülési területe.
Ipari szempontból a 44-es főút és az M44-es autópálya közelsége, míg kereskedelmi, vagy vendéglátó szempontból a fürdő rendkívüli közelsége teszi igazán vonzóvá ezt az ingatlant!

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 925 ···
Üzenetet küldök