Bezárás

2. kerület, II/A kerület – Erzsébettelek

Eladó családi ház
Alapterület 65 m²
Telekterület 1 060 m²
Szobák száma 2
  • Térkép
Zsarkó Zsolt
06 30 796 ···
 
Immo1 Referencia Hálózat Kft._Hegedűs Gyula utca
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1981-2000 között
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített igen
Fürdő és WC külön helyiségben
Kilátás kertre néző
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
Eladó Budapest 2/A kerületében, erdő mellett, a Nagyréttől pár percre, egy 80 m2 ház . A tíz éve felújított, központi fűtéses, egyszintes házingatlan egy kiváló fekvésű, összközműves, lakóövezeti teleken található. Az örökzöldekkel és cserjékkel beültetett, karbantartott telek enyhén lejtős fekvésű. A terület mikroklímája az erdő közelsége miatt élettani szempontból rendkívüli. A ház aszfaltos, lankás utcákon át minden évszakban kényelmesen megközelíthető, a környék infrastruktúrája kiváló. A kerületi építési szabályzatok alapján akár többlakásos társasház is építhető.
Összegzés:
Övezeti kód: Lke-3/SZ-3
Max. beépíthető terepszint felett.: 15%
Max. beépíthető terepszint alatt: 25%
Beépítési mód: szabadonálló
Max. építmény mag.: 6 m
Utcafront szélessége: 19 m
Min. zöldfelület: 75%
Max. szintterületi mutató: 0,4 nm
Parkolás szintterületi mutató: 0,2
A telken 80 nm-es bontandó ház áll.
Minden közmű a telken belül.
Kérem, további információkért, megtekintési időpontért keressen bizalommal, akár hétvégén is. Irányár!
Amennyiben még egy ingatlant el kell adnia ahhoz, hogy ezt meg tudja vásárolni, arról is szívesen beszélgetek Önnel személyesen. Kérjen tanácsot az értékesítésről, az aktuális piaci helyzetről, a konzultáció az első alkalommal teljesen ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel!
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége?
Kérjen teljesen díjmentesen személyre szabott és az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot! Egy telefonon történő beszélgetés is elégséges ahhoz, hogy nagy pontossággal megtudja mekkora hitelkeret áll az Ön rendelkezésére a mostani piaci helyzetben!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Referencia Trend Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Kapcsolat a hirdetővel

Immo1 Referencia Hálózat Kft._Hegedűs Gyula utca
Az iroda összes hirdetése
06 30 796 ···
 
Üzenetet küldök