Bezárás

2. kerület, II/A kerület – Erzsébettelek

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 1 064 m²
Ár 95,9 millió Ft
  • Térkép
Zsarkó Zsolt
06 30 796 ···
 
Immo1 Referencia Hálózat Kft._Hegedűs Gyula utca
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 15 %
Szintterületi mutató 0.4
Bruttó szintterület 425.6 m²
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna van
Eladó Budapest 2/A kerületében, Máriaremetén, az erdő mellett, a Nagyréttől pár lépésre, egy kiváló fekvésű, összközműves, lakóövezeti, építési telek. Az ingatlanon lévő tíz éve felújított, központi fűtéses, egyszintes ház jelenleg is lakható. Az örökzöldekkel, cserjékkel beültetett, karbantartott telek enyhén lejtős fekvésű. A terület mikroklímája az erdő közelsége miatt élettani szempontból rendkívüli. A kimondottan csendes környék infrastruktúrája kitűnő és a ház aszfaltos, lankás utcákon minden évszakban kényelmesen megközelíthető . A kerületi építési szabályzatok alapján akár többlakásos társasház is építhető.
Összegzés:
Övezeti kód: Lke-3/SZ-3
Max. beépíthető terepszint felett.: 15%
Max. beépíthető terepszint alatt: 25%
Beépítési mód: szabadonálló
Max. építmény mag.: 6 m
Utcafront szélessége: 19 m
Min. zöldfelület: 75%
Max. szintterületi mutató: 0,4 nm
Parkolás szintterületi mutató: 0,2
A telken 65 nm-es lakható ház áll.
Minden közmű a telken belül.
Kérem, további információkért, megtekintési időpontért keressen bizalommal, akár hétvégén is. Irányár!
Amennyiben még egy ingatlant el kell adnia ahhoz, hogy ezt meg tudja vásárolni, arról is szívesen beszélgetek Önnel személyesen. Kérjen tanácsot az értékesítésről, az aktuális piaci helyzetről, a konzultáció az első alkalommal teljesen ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel!
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége?
Kérjen teljesen díjmentesen személyre szabott és az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot! Egy telefonon történő beszélgetés is elégséges ahhoz, hogy nagy pontossággal megtudja mekkora hitelkeret áll az Ön rendelkezésére a mostani piaci helyzetben!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Referencia Trend Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Kapcsolat a hirdetővel

Immo1 Referencia Hálózat Kft._Hegedűs Gyula utca
Az iroda összes hirdetése
06 30 796 ···
 
Üzenetet küldök