Bezárás

9. kerület, Knézich utca

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség
Alapterület 135 m²
Ár 38 millió Ft
  • Térkép
Bacz Larisa
06 20 852 ···
STARTING-Ingatlan Iroda
Üzenetet küldök

Eladó utcai bejáratos üzlethelyiség

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1950 előtt
Emelet szuterén
Légkondicionáló van
Azonosító: BLE-IX-100

Budapest IX. kerületében a Kinizsi utcában 135 nm-es, tágas, jó állapotú üzlethelyiség eladó.
A társasház 1950 előtt épült, jó lakóközösséggel rendelkezik és elhelyezkedés szempontjából is tökéletes. Közelben a Corvin-negyed, Ráday sétálóutca, Ferenc körút, Bakáts tér (M3 metró, 4,6 villamosok, 914, 923, 950 éjszakai járatok).
A tágas szuterén üzlethelyiség L alakú. Kialakítása szerint, kettő nagy térből, egy pultrészből, kis szobából, kis konyhából, külön személyzeti öltözőből/WC-ből, 1 férfi wc-ből 1 női wc-ből illetve egy tárolóból áll.
A fűtés jelenleg klímával van megoldva, de a gáz be van vezetve, nincs kiköttetve, úgyhogy igény esetén egy konvektort is be lehet rakni. A közös költség 25 000 Ft, a többi költség egyedi mérő alapján fizetendő. Az internet optikai kábelen keresztül fut végig a helyiségeken.
Jelenleg bérlő bérli, akik szívesen maradnának, ha van rá lehetőség.
Az üzlethelyiség TEHERMENTES!

Azon kedves ügyfeleknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 120-149 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó üzlethelyiségek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 852 ···
Üzenetet küldök