Gyula, Városerdő Eladó étterem, vendéglő
Alapterület 193 m2
Közvetítői azonosító: COM 448536 Azonosító: 31898976
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
Együttműködöm más közvetítővel
phone +36 70 457
Eladó étterem, vendéglő
Légkondicionáló nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Légkondicionáló nincs megadva
Energetikai tanúsítvány nincs megadva
Leírás

Befutatott vendéglátó egység és lakás keresi új tulajdonosát!

Gyulától 5 km-re, a Fekete-Körös partján fekszik a természetes környezetben kialakított üdülőközpont a Gyulai Városerdő. Jellemzően nyaralókból és hétvégi házakból áll, melyek a víztől 300 - 400 méterre sorakoznak, de kevés számú állandó lakossággal is rendelkezik a településrész. A Városerdő szabad strandján fürdőzésre, horgászatra, kajak, kenu és vízibicikli kölcsönzésre is lehetősége van, a pihenni és kikapcsolódni vágyó kirándulóknak.

A szépen kialakított és berendezett "kis" vendéglő emeleti szintjén, minden igényt kielégítő lakrész került kialakításra, amely a vendégek elől teljesen elzárható.
A szórakozni vágyó embereket először egy külső terasz fogadja, amely a forró nyári napokon kiépített, bármikor zárható terasszal kibővíthető.
A téli időszak is kedvező feltételeket biztosít az oda látogatók számára, hiszen egy kellemes, nagy légterű szórakozó hely lett felépítve, amely minden korosztály számára megfelelő pihenést és kikapcsolódást nyújthat.
Több programokat is szoktak itt szervezni, amely kicsiknek és nagyoknak is egész napos kikapcsolódást jelent. Ezen rendezvények lebonyolításakor is szeretettel várják a tulajdonosok az éhes gyomrú embereket. Mindezek mellett, minden nap nyitva tart a vendéglő, minden nap meleg étellel várják az ott lakókat, illetve az éppen ott nyaralókat. Hosszú évek óta teljes kapacitással működik, amely nagyon jó befektetést jelenthet az új tulajdonos számára.
Az éttermen és a kiszolgáló helyiségen tovább haladva érkezünk a teljesen felszerelt konyhába, ahol az új tulajdonosa teljes berendezéssel együtt veheti át az ingatlant. Az udvaron lévő játszótér is az ingatlan tartozéka. Igény szerint magyar és amerikai biliárdasztal, csocsó asztal és egy 1000 szám lejátszására alkalmas zenegép is található a vendéglőben.

A vendéglátó egységben található:
- első kiszolgáló egység 35 m2
- rendezvény terem 25 m2
- fedett terasz 55 m2
- raktár 4,5 m2
- felszerelt konyha 3,5 m2
- iroda 5 m2
- első bekerített terasz 60 m2
- férfi, női, személyzeti mosdó

A lakás:
- nappali 8,75 m2
- galéria 10 m2
- 3 szoba
- 2 tároló
- 1 fürdőszoba

A fűtést gáz-konvektor, illetve elektromos fűtőtestek biztosítják a hideg napokon, valamint az ingatlan udvarán találunk egy szolgáltató által kihelyezett gáztartályt, amelyről az egész évi fűtés és főzőgáz biztosított.
Az ingatlan építési módja könnyűszerkezetes, melynek falait egy 10 cm-es szigeteléssel láttak el.

A vendéglátó helyiséget a lakható területtel együtt ajánlom családoknak, akik lehetőséget találnak egy jól jövedelmező vállalkozás beindításához, illetve folytatásához, hiszen az ingatlannal mindent megkaphatnak, amely biztonságot jelenthet a jövőre nézve. Valamint vállalkozóknak is, akik meglátják azt a pluszt az ingatlanban, amely jelen állapotban is eléggé jövedelmezően működik.

Ammenyiben felkeltette az érdeklődését az ingatlan, vagy szeretné megtekinteni, hívjon a hét bármely napján!
Szentléleki Tamás .
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.) \n

Tovább olvasom expand_more A(z) Városi Ingatlaniroda weboldala open_in_new
Térkép Gyula, Városerdő
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 111,40 ezer Ft/m²
Gyula 242,11 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 150-199 m² közötti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó vendéglátó egységek ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 457 Felfedés
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch