Bezárás

13. kerület, Nővér utca 26.

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 405 m²
Ár 82,9 millió Ft
  • Térkép
Kurucz Dániel
06 30 858 ···

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 35 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna van


XIII.kerület Angyalföld kertvárosi részén avagy a Pesti Rózsadombon eladó egy teljesen egyedi adottságú telek , felújítandó házzal .

Az ingatlan a Nővér utcában alatt található , széles utcafronttal ( 10 m ) és a Rokon utcára is bejárattal nyílik . Szélső sorházi ház , a mellette lévő önálló családi házzal egy melléképülettel csatlakozik csak . Az ingatlan további különleges adottsága , hogy a Rokon utcai bejárat felől A Baba téri játszótér , focipályával , kosárpályával kb 15 méterre van , így kisgyerekes családoknak álom lesz itt az Élet . Ugyanebből adottságából kifolyólag a parkolási lehetőségek is rendkívül kedvezőek . Nővér utca felől 2 autó is be tud állni a ház elé , illetve még kettő a telken belülre is . Rokon utca felől szintén .A szomszédoknak köszönhetően intim hátsó terasz alakítható ki és a 35%os beépíthetőséggel számolva is nagy kert marad meglévő gyümölcsfákkal , fűzfákkal a leendő lakónak .

A ház jó szerkezeti állapotban van ,szilárd falakkal . Így felújításra is alkalmas . Hivatalos , építész által frissen felmért felmérési vázrajzzal rendelkezünk a jelenlegi állapotról , illetve egy bontási engedélyeztetést is előkészítettünk a meglévő épületre vonatkozóan , így aki új házat akar építeni annak ezt nem kell elkészítenie , csak be kell adnia .

Az építendő házra vonatkozóan is rendelkezünk építész által készített tervekkel . ( 3 szint , 5 hálószoba )

Ház kb : 78 m2 pince kb 9 m2 . Telek 405 m2 .
Az ingatlan tehermentes , magánszemélytől eladó . Ár : 82.9 MFt.

Térkép

A környék hasonló hirdetései térképen
BKK megállók a közelben
Villamos
Busz
Éjszakai

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 858 ···
Üzenetet küldök