Budaörs, Ipari park

Kiadó irodahelyiség irodaházban
Budaörs, Ipari park
Ár havonta
4 ezer €
Alapterület
500 m²
Minimum bérelhető
100 m²
Közvetítői azonosító: COM BSO-1
Azonosító: 31895225
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Kiadó irodahelyiség irodaházban

Energiatanúsítvány
nincs megadva
Irodaház kategóriája
B vagy B+
Emelet
1
Épület szintjei
nincs megadva
Légkondicionáló
van
Bútorozott
nem
Költözhető
nincs megadva
Min. bérleti idő
36 hónap
Üzemeltetési díj
nincs megadva
Min. bérelhető terület
100 m²
Tetőtér
nincs megadva
Parkolás
teremgarázs hely - bérelhető
Parkolóhely ára
65 €/hó

Leírás

A KARA Group egy kézből biztosítja önnek a teljes Budapesti Irodapiac A és A+ kategóriás irodáit, segítségünkkel minimálisra csökkentheti az irodabérlésre fordított időt.

Kérje ügynökségünk tanácsadójától az egyedileg személyre, vállalkozására szabott ajánlatunkat, hogy Ön cége fő tevékenységére tudjon koncentrálni.

Kategória: B
Iroda Bérleti díj: 8-10 €
Üzemeltetési díj: 1100 HUF
Parkoló bérleti díj: 65 €
Legkisebb bérelhető egység: 100 nm

A megadott árak havonta és négyzetméterenként, a parkolók esetében helyenként, ÁFA nélkül értendők. A bérleti díj pontos meghatározása függ a bérlemény méretétől, elhelyezkedésétől, műszaki felszereltségétől, a szükséges átalakítás mértékétől és a bérleti időtartamtól.

Leírás:

A budaörsi Bright Site Offices 5 irodatömböt foglal magában, egy több hektáros területen, több mint 6.000 m2 bérelhető irodaterülettel.

Az irodapark Budaörs szívében, zöld övezetben, egy remek infrastrukturális adottságokkal rendelkező helyszínen található a a Liget utca és a Puskás Tivadar utca találkozásánál. Minden épület közepén egy közlekedőmag található lifttel, mellette vizesblokkok, emiatt az egyes szintek is minimális közös terület kialakításával darabolhatók.

A D tömb két párhuzamos épület sorból áll, melyek egy szépen parkosított belső udvart zárnak közre, itt található a felszíni parkoló. Az irodaházak által körbezárt udvar alatt 98 férőhelyes mélygarázs található, amely a D5 épületből közelíthető meg a Puskás Tivadar utca felől. Az épületek pince + földszint + 3 emelet + beépített tetőtér beosztásúak. A pince szint raktárnak és autóparkolónak is használható. Az ingatlanokhoz tartozik 98 db mélygarázsférőhely és 47 db felszíni parkoló.

Könnyen, gyorsan megközelíthető minden irányból. Az M1- es és az M7-es autópályáról közvetlen lehajtás könnyíti a közlekedést, az ingatlan Bécs felől is kényelmesen elérhető
az M1/M7 autópályák kijáratától 5 percre, elkerülve a fővárosba vezető út közlekedési
dugóit.
Autópályák: M0, M1, M7 – közvetlen lehajtó. Busz: Az M4 metró kelenföldi végállomásától a
40 és 40E jelű buszokkal, valamint saját üzemeltetésű buszjárat Budapest belvárosából.