Bezárás

Szentendre, Belváros

Eladó családi ház
Alapterület 150 m²
Telekterület 1 000 m²
Szobák száma 5
  • Térkép
Takács Mónika
06 20 246 ···
Duna House Szentendre Városkapu
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1981-2000 között
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Kiválóan működő, befektetési lehetőség Szentendre szívében!

A jelenleg is jelentős bevétellel működő múzeum a Duna parton, közvetlen kilátással a folyóra és a Wiking Yacht Clubra, a busz és autóparkoló szomszédságában, ezáltal az egyéni turisták és a turistacsoportok fő vonulási útvonalán helyezkedik el, akik az Óvárost pár perces sétával innen közelítik meg és ide térnek vissza. Az ingatlant minden oldalról park és közterület határolja; nyugati oldalról egy butiksor, amelybe beilleszkedik az ingatlan területén lévő, bérbe adott butik, ami az ingatlan rezsiköltségeit teljes mértékben fedezi.
A közel 1000 nm-es udvaron fedett kiállítótér található, mely bekamerázott, a területen fúrt kút is található.

A 100 nm-es földszint kiállítótérként funkcionál, valamint található egy ügyfél WC, kiszolgáló helyiség és pénztár helyiség is. A kiállítótér és a pénztár klímázott, bekamerázott és gáz központi fűtéses. Az épület alatt elhelyezkedő alagsor szintén kiállítótérként üzemel a ház teljes alapterületén, az alagsor is bekamerázott.
Az 50 m2-es emelet amerikai konyhás, nappali-étkezővel, egy hálószobával és fürdőszobával rendelkezik, valamint egy félig fedett 16 nm-es, déli fekvésű terasszal, amiről csodás dunai és városi panoráma nyílik. Jelenleg lakásként funkcionál, de bármilyen elképzelés szerint átalakítható.

Számtalan kiaknázatlan lehetőség rejlik még az ingatlanban és a múzeumban is, mely nem kerül hatalmas anyagi befektetésbe. Stabil bevételi forrás, megfelelő hozamot tud biztosítani. Bővebb tájékoztatás személyesen.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 150-199 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Duna House Szentendre Városkapu
Az iroda összes hirdetése
06 20 246 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk