Albertirsa, Kossuth Lajos utca Eladó telek ipari hasznosításra
Alapterület 815 m2
Telekterület 9598 m2
Közvetítői azonosító: COM 174601004 Azonosító: 31863265
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 333
Eladó telek ipari hasznosításra
Energetikai tanúsítvány I
Energetikai tanúsítvány I
Leírás

A CASANETWORK CEGLÉD eladásra kínálja a 174601004 számú, ALBERTIRSAI IPARI PARKOT!

ELADÓ egy 9598 m2-s ALBERTIRSA szélén található IPARI TERÜLET ( az első 4 kép illusztrációk )! Jelen pillanatban a területen 815 m2-s beton vázas és beton födémes hangár található , amelyhez csatlakozik egy fa szerkezetű 130 m2-s tárgyaló , iroda és mellék helyiség. Az ingatlan és a hozzá tartozó terület teljesen körbe van kerítve. A területre való bejutást 3 db nagyméretű toló ajtó biztosítja. Az épület biztonságára riasztó rendszer felügyel. Illetve kamera rendszer is ki lett alakítva. Az áram ellátás jelen pillanatban 3×40 amper , de ez természetesen bővíthető. A hangár kettő végén nagyméretű vas ajtók találhatóak , amelyeken a targoncák könnyen közlekedhetnek. Alkalmas lehet magtárnak , gyümölcs tárolására , de akár gyártó sor is kialakítható benne. Mivel mostanában elengedhetetlen az internet használata bármilyen vállalkozásról is legyen szó , erre is biztosítunk tökéletes megoldást. Rendkívül frekventált helyen fekszik , az új M4 autóút ( későbbiekben autópálya ) mellett. ALBERTIRSAI lehajtó az csak néhány kilométerre ível át az IPARI TERÜLETTŐL. Így a logisztika is könnyen és egyszerűen megoldható a cégének tevékenységével kapcsolatosan. Az ingatlan közvetlen közelében már vannak elkészült fejlesztések és a főút túloldalán a közeljövőben újabb fejlesztések várhatóak. Legyen Ön és a cége az elsők között akik kihasználják ezt a lehetőséget.

Ha felkeltette az érdeklődését akkor hívjon bátran , szívesen megmutatom Önnek!

A CASANETWORK CEGLÉD által hirdetett ALBERTIRSAI IPARI TERÜLET jellemzői!

- terület mérete 9598 m2

- M4 főút mellet található

- frekventált terület

Megtekintése kizárólag egyeztetett időpontban lehetséges!

Amennyiben a 174601004 számú A CASANETWORK CEGLÉD által kínált CSALÁDI HÁZ vagy bármely a kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésre.

CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tovább olvasom expand_more
Térkép Albertirsa, Kossuth Lajos utca
Hasonló hirdetések átlagárai a környéken
Ez az ingatlan 121,47 ezer Ft/m²
Pest megye 285,19 ezer Ft/m²
Az átlagárat a 300 m² feletti, felújított, közepes állapotú, felújítandó, jó állapotú, új parcellázású, átadott, befejezetlen, ismeretlen állapotú eladó ipari ingatlanok ára alapján számoltuk ki.
info
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 20 333
© ingatlan.com - 1999 - 2024 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat DSA Impresszum Sütik kezelése Facebook money.hu használtautó.hu
Magyar English Deutsch