Bezárás

Zalalövő, Zala megye

Eladó családi ház
Alapterület 230 m²
Telekterület 13 045 m²
Szobák száma 5
  • Térkép
Boldizsár Balázs
06 82 494 ···
   
Boldingatlan Kft
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés gáz (cirko)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás udvari
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás udvari beálló
Zala megyében, a Balaton, az osztrák, a szlovén és a horvát határ közelében, felújított 230 m2 alapterületű parasztház, 70 m2-es vadászházzal és 13.045 m2 földterülettel eladó. A parasztház különlegessége az egyedi hangulat és berendezés, a nagyméretű étkező, konyha és borozó, melyben a búbos kemence található, továbbá a fedett kültéri terasz, közösségi tér.
A teljes körűen felújított, két szintes parasztház alapterülete 230 m2, melyből a földszint 149 m2 és a beépített tetőtér 81 m2. A földszinten található a közös légtérben kialakított tágas konyha-étkező-borozó és a búbos kemence, továbbá a társalgó sarok, egy fürdőszoba, egy WC és a kazán helyiség.
A földszintről igényes falépcső vezet fel az emeletre, ahol nagyméretű társalgó, 4 hálószoba, egy fürdőszoba és egy külön WC találhatóak.
A ház előtt, a parkosított kertre néző nagyméretű fedett terasz csodás helyszín a kültéri kikapcsolódásra és a társasági összejövetelekre.
A parasztház mellett romantikus hangulatú 70 m2 alapterületű vadászház áll, melyben konyha-étkező helyiség, hálószoba és zuhanyzó, WC kerültek kialakításra. A vadászház fűtése a fa-tüzelésű kályhával megoldott.
Az ingatlanba bevezetésre került a víz, a gáz, a csatorna és a villany. A parasztház radiátor fűtését a két nagyméretű kazán biztosítja. Az öntözés az udvarban található 3 kút segítségével megoldható.
A lankás domboldalon és a völgyben elnyúló összefüggő, 13.045 m2 alapterületű csodás birtokon gyümölcsösfák, mezők, fenyőerdők, rét és patak is megtalálható. A földterületek több helyrajzi számon vannak nyilvántartva, melyből 5.573 m2 belterület és 7.472 m2 zártkert besorolású. A ház körül kialakított parkosított kertet és gyümölcsöst vadkerítés védi. A parkosított udvarban kültéri grillező került kialakításra. A csodás birtok méretének köszönhetően alkalmas kikapcsolódásra, lovak tartására, vadászatra és gazdálkodásra. (704)
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem hivatkozzon a 704. számú ajánlatra! Irodánk címe: Kaposvár Irányi D. u. 9.

Kapcsolat a hirdetővel

06 82 494 ···
   
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk