Isaszeg, Búzavirág utca Eladó külterületi telek
Telekterület 12000 m2
Közvetítői azonosító: COM T030053 Azonosító: 31855753
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 412
Eladó külterületi telek
Beépíthetőség 1%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz nincs
Csatorna nincs
Beépíthetőség 1%
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz telken belül
Gáz nincs
Csatorna nincs
Leírás

FARMERGAZDASÁGI TERÜLET BUDAPEST MELLETT
Ammennyiben Budapest közelében ,mégis távolabb a város zajától teljes nyugalomban kíván letelepedni, és szeretne madár csicsergős reggelekre ébredni a saját maga által termelt és készített ételeket fogyasztani esetleg egy "Bio farmot" működtetni vagy lovakat tartani, akkor ne habozzon ez az Önnek való terület!
Eladásra kínálom Isaszeg Szentgyörgypuszta részén, ez a gigantikus méretű 100*120 méteres 12.000 nm-es telket," Farmergazdasági területet", ahol állattartásra, mezőgazdasági tevékenységre van lehetőség lakhatás mellett.
Isaszeg, Szentgyörgypuszta egy része már beépített, utcákkal határolt terület, a helyi buszjárat közvetlen itt áll meg a főúton, ahonnét földúton sétálunk be és lakóépületek mellett haladunk el, a szóban forgó telekig. .
A telek két HRSZ-on van, összevonás után más besorolásba kerül, így építhető rá gazdasági, állattartásra, bértartásra szánt épület, ezen felül lakóház is 1%-os alapterületű beépíthetőséggel, víz, villany bevezetve telekhatárig (órák kiépítése folyamatban van) .
A környék kellemes, békés és nagyon nyugodt.
Ajánlom azoknak akiknek fontos a város zajától elvonulni, azonban mégsem szeretnének több száz kilométert utazni a vidéki idillért, akik egy "modern tanyán" élnének, és nagyobb állattartásba szeretnének fogni, vagyis mindenkinek aki szereti a vidék ízét, hangulatát, színvilágát és mindez Budapest lakott részétől mindössze 15 km közelségben!! ( nem elírás)
Megtekintés előre egyeztetett időpont alapján napközben lehetséges!
Bővebb információért kérem telefonon keressen.

Tovább olvasom expand_more
Térkép Isaszeg, Búzavirág utca
Lépj kapcsolatba a hirdetővel
phone +36 70 412
Személyi kölcsön ajánlatunk: 1 500 00 Ft - 60 hónapra
Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) Raiffeisen Személyi Kölcsön (Aktív számlahasználat és Jövedelem250 kedvezménnyel) 32 951 Ft/hó THM: 12,57% Érdekel Jogi tudnivalók
CIB Előrelépő Személyi Kölcsön CIB Előrelépő Személyi Kölcsön 32 312 Ft/hó THM: 11,13% Érdekel Jogi tudnivalók
Cofidis Fapados Kölcsön Cofidis Fapados Kölcsön 38 324 Ft/hó THM: 19,90% Érdekel Jogi tudnivalók
További ajánlatok arrow_right_alt
A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A pénzügyi termék igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a Bank mindenkor hatályos hirdetménye, illetve a Bankkal megkötendő szerződés tartalmazza. A kalkuláció csak a tájékoztatást és a figyelemfelkeltést szolgálja, a végleges törlesztő részlet, THM, hitelösszeg a hitelképesség függvényében változik és nem minősül ajánlattételnek. Az ingatlan.com Zrt. hitelkalkulátora, a money.hu, az aktuális banki kondíciók alapján számol, az adatokat legfeljebb 3 munkanaponként ellenőrizzük. További részletek Kevesebb részlet
Promóció
Ez is érdekelhet
© ingatlan.com - 1999 - 2022 Általános Szerződési feltételek Adatvédelmi Szabályzat Sütik kezelése Facebook money.hu kocsi.hu
Magyar English Deutsch