Kunszállás, Bács-Kiskun megye

Eladó családi ház
Kunszállás, Bács-Kiskun megye
Alapterület
400 m²
Telekterület
4546 m²
Szobák
7
Azonosító: 31849730
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó családi ház

Ingatlan állapota
nincs megadva
Komfort
komfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
2
Fűtés
gázkazán, vegyes tüzelésű kazán
Légkondicionáló
nincs megadva
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
külön helyiségben
Kilátás
kertre néz
Tetőtér
nincs megadva
Pince
van
Parkolás
önálló garázs - benne van az árban

Leírás

Kecskemét belvárosát könnyen megközelíthető településen, M5-ös lehajtótól mindössze 3km-re, Kunszálláson, egyedi hangulatú két generációs tégla építésű családi ház eladó!
Az ingatlan közel 400m2-es 7 szobás egyedi hangulatú, kúria jelegű családi ház, melyhez tartozik egy 4546m2-es terület.
A házat egy főépítész tervezte annak idején, 89-ben épült, 60-70-es tégla falazatból. Villany, gáz közművel rendelkezik, kettő db fúrt kút biztosítja a vízellátást, illetve egy közel 50m2-es derítő biztosítja a szennyvíz elvezetést. Fűtéséről gázkazán és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. A terület körbekerített, egy méteres beton alapzatú kerítéssel. Rendelkezik egy négy beállásos garázzsal, egy fedett kerti kiülővel, melyben egy egyedi szépen kialakított sütögetőt is találunk, grillezővel, kemencével. Melléképületek, ólak és egy nyári konyha is helyet kapott.
A ház két részből áll, külön bejárattal így két generáció együttélésére is alkalmas. A kisebbik rész jelenleg egy szoba, konyha, étkező, fürdő helyiség mely igény esetén a tetőtérrel még bővíthető.
A fő ingatlan: Földszinti, és emeleti részből áll, amit már nem sok munkával, az emeleti részen, még további közel 70m2-es résszel lehet bővíteni. Világos nagy terek, igényes burkolatok, jellemzik az ingatlant. Rendelkezik egy pince résszel, melyben egy pihenő részt alakított ki tulajdonosa, edzőterem és drink bár kapott helyet. Parkosított kertjében, egy kis tó is található, gyerekeknek egy játszórésszel, a csodás növények pedig még fokozzák a nem mindennapi hangulatot.
Ha egy nem minden napi Ingatlanban szeretne élni, ezt a házat feltétlenül tekintse meg. Hívjon bizalommal, amennyiben nyugodt, kellemes helyen szeretne élni, mégis közel Kecskemét belvárosához.
Besorolása: Kivett lakóház, szántó. (Hitelezhető,CSOK igényelhető, kifüggesztéses)