Bezárás

Szada, Fenyvesligeti út

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 800 m²
Ár 12,5 millió Ft
  • Térkép
Oláhné Debreczeni Veronika
06 70 525 ···
Balla Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 20 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany van
Víz van
Gáz van
Csatorna van
Szada, dinamikusan fejlődő, Fenyvesliget kertvárosi, csendes részén eladó egy 1617 nm-es építési telek fele. A 800 nm-es LKE-5 besorolású telek, 20% mértékben beépíthető. A telek építési tervekkel együtt eladó! A nagy telken egy kétlakásos ikerház épülne. A két ház teljesen szimmetrikus, az ikerházfelek csak a fedett gépkocsi beállókkal érintkeznének. A telkek összközművesek.

A 800 nm-es telekrészre épülő ikerházfél a tervek szerint földszintes, 128 nm-es, nappali+ 3 szobás, 60 nm-es nyitott terasszal, valamint 48 nm-es fedett autóbeállóval rendelkezne.
A kivitelezésben az ikerházszomszéd szívesen áll rendelkezésre!

Szada Budapest dinamikusan fejlődő észak-keleti agglomerációjában található. Közlekedés szempontjából jó, távolsági busszal és gépjárművel is egyaránt jól megközelíthető. Az M3-as felhajtó néhány km-re elérhető.

A ház ideális választás lehet olyan családoknak, akik nyugalmat, zöldövezetet és jó levegőt keresnek a főváros közelségében!
Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem, hívjon akár este, hétvégén is, szinte bármikor megtekinthető az ingatlan!

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 0-999 m2 közötti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Oláhné Debreczeni Veronika
A referens összes hirdetése
06 70 525 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk