Bezárás

Kisköre, Heves megye

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 1 582 m²
Ár 1,8 millió Ft
  • Térkép
Koltay Eszter
06 30 994 ···
Classingatlanok
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 25 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany telken belül
Víz utcában
Gáz telken belül
Csatorna telken belül
Kiváló elhelyezkedésű, 1582 m2-es építési telek eladó Kisköre

A Tisza-tónál Kisköre kellemes, városközponthoz közeli utcájában kínáljuk eladásra ezt a hangulatos, szépen karbantartott 1582 m2-es lakóövezeti telket. A remek adottságú telek ideális mindazoknak akik új családi ház, vagy nyaraló építésével saját ingatlan tervüket szeretnék megvalósítani vízpart közeli településen.

Jellemzői:

Méret: 1582 m2
Beépíthetőség: 20 %
Maximális megengedett építménymagasság: 4,5 m
Beépítési mód: oldalhatáron álló

A házszámos telek 16 méteres utcafronttal rendelkezik, kerítéssel, kapuval gépkocsik beállására, ahol egy korábbi parasztház alapja található (az épület lebontásra került). Az első kertben rózsák, eperfa, diófa és kerti WC is található. A kerítéssel elválasztott hátsó telek részen gyümölcsfák és a fúrt kút található. A terület méretéből adódóan ideális ház/nyaraló építésére, ugyanakkor gazdálkodásra, medence építésére, állatok tartására vagy hajó és csónak téli tárolására.

Közművek:

A telken belül jelenleg áram, gáz- és csatorna csonk van. Vezetékes víz bekötése az utcáról lehetséges. A locsolást fúrt kút biztosítja.

Elhelyezkedése / Környezet:

A beépíthető telek kellemes lakóövezeti aszfaltozott utcában található, igényes családi házak és barátságos szomszédok környezetében. A városközpont 5 perc séta, ahol üzletek, óvoda, iskola, orvosi rendelő, patika, étterem, cukrászda is található, ugyanakkor a vízpart (strand, kikötő) is gyorsan megközelíthető. A csodálatos élővilágú Tisza-tó a horgászat, vízi sportok és vízpart kedvelőinek ideális hely, itt mindig akad program.

A telek rendezett tulajdonjogú és tehermentes. Valósítsa meg vidéki álmát, vízpart közelében!

Jöjjön, nézzük meg együtt! Várom hívását hétvégén is.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 994 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk