Hódmezővásárhely, Csongrád-Csanád megye

Eladó sorház
Virtuális séta
Hódmezővásárhely, Csongrád-Csanád megye
Alapterület
180 m²
Telekterület
270 m²
Szobák
4 + 2 fél
Közvetítői azonosító: COM HZ523048
Azonosító: 31823803
Megosztás
Nyomtatás
Elrejtés
Hiba jelzése

Eladó sorház

Ingatlan állapota
felújított
Építés éve
1950 és 1980 között
Komfort
összkomfortos
Energiatanúsítvány
nincs megadva
Épület szintjei
2
Fűtés
gáz (cirko)
Légkondicionáló
van
Rezsiköltség
nincs megadva
Akadálymentesített
nincs megadva
Fürdő és WC
nincs megadva
Kilátás
nincs megadva
Tetőtér
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Parkolás
nincs megadva

Leírás

Hódmezővásárhely jó helyén vásárolhat egy jó ingatlant, megnézi ezt a kínálatot. A Mester utcai részen eladó egy nagy családosok részére is alkalmas méretű sorházas ingatlan.

A lakóterület remek állapotban várja új tulajdonosát. A földszint szinte teljes egészében a nappali életé. Az egyes egységeket félmagas térdfalak választják el egymástól, így közös a légtér, de a terület mégis jól beosztható. Szintén a földszinten kapott helyet a nagy fürdő, külön helyiség a toalett, és van gardrobe rész is. Az eredetileg garázsnak épített rész lakószobává alakult, gondolva az idősebb korosztályra. Kényelemes lépcsőn juthatunk fel a hálótérbe. Itt négy szoba várja a pihenni várókat, ebből kettő nyitott, csak boltív van a folyosóra. A lépcső melletti szobában belső fürdő és toalett fokozza a kényelmet. A burkolatok kidolgozása igényes, a színvilág nem kirívó.

A földszinti nappali a ház hátra mögötti kertre nyílik. A közvetlen kapcsolatot egy fedett terasz biztosítja. Maga a kert parkosításra vár még. A ház előtt is van egy kis előkert, egy rövidebb autó beállása is megoldható. A nagyobb autóval érkező az utcán kiépített parkolóban hagyhatják az autójukat.

Maga az utca széles, a szemben lévő szomszéd távol van. A tömegközlekedést könnyen el lehet érni, de a belvárosi rész sincs igazán messze. Nézze meg és tegyen rá ajánlatot!

42900000 Ft

Referencia szám: HZ523048