Bezárás

Hódmezővásárhely, Csongrád-Csanád megye

Eladó sorház
Virtuális séta
Alapterület 180 m²
Telekterület 270 m²
Szobák száma 4 + 2 fél
  • Térkép
Hitter Ferenc
06 30 962 ···
Duna House - Szeged
Üzenetet küldök

Eladó sorház

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950-1980 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés gáz (cirko)
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Hódmezővásárhely jó helyén vásárolhat egy jó ingatlant, megnézi ezt a kínálatot. A Mester utcai részen eladó egy nagy családosok részére is alkalmas méretű sorházas ingatlan.

A lakóterület remek állapotban várja új tulajdonosát. A földszint szinte teljes egészében a nappali életé. Az egyes egységeket félmagas térdfalak választják el egymástól, így közös a légtér, de a terület mégis jól beosztható. Szintén a földszinten kapott helyet a nagy fürdő, külön helyiség a toalett, és van gardrobe rész is. Az eredetileg garázsnak épített rész lakószobává alakult, gondolva az idősebb korosztályra. Kényelemes lépcsőn juthatunk fel a hálótérbe. Itt négy szoba várja a pihenni várókat, ebből kettő nyitott, csak boltív van a folyosóra. A lépcső melletti szobában belső fürdő és toalett fokozza a kényelmet. A burkolatok kidolgozása igényes, a színvilág nem kirívó.

A földszinti nappali a ház hátra mögötti kertre nyílik. A közvetlen kapcsolatot egy fedett terasz biztosítja. Maga a kert parkosításra vár még. A ház előtt is van egy kis előkert, egy rövidebb autó beállása is megoldható. A nagyobb autóval érkező az utcán kiépített parkolóban hagyhatják az autójukat.

Maga az utca széles, a szemben lévő szomszéd távol van. A tömegközlekedést könnyen el lehet érni, de a belvárosi rész sincs igazán messze. Nézze meg és tegyen rá ajánlatot!

43900000 Ft

Referencia szám: HZ523048

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 150-199 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 962 ···
Üzenetet küldök