Bezárás

Miskolc, Felsőruzsin körút

Eladó lakóövezeti telek
Telekterület 4 791 m²
Ár 55 millió Ft
  • Térkép
Hunfalvay Árpád
06 70 338 ···
Privát ingatlan közvetítő iroda
Üzenetet küldök

Eladó lakóövezeti telek

Beépíthetőség 30 %
Szintterületi mutató nincs megadva
Bruttó szintterület nincs megadva
Villany utcában
Víz utcában
Gáz utcában
Csatorna utcában
Miskolc leggyorsabban fejlődő, idegenforgalom szempontjában frekventált része közelében a tapolcai bevezető út és Egyetemváros mellett kínálunk egy jelenleg lakóövezet határán lévő egybefüggő 4791 m2-es sík, D-NY-i tájolású gyönyörű tapolcai és hegyekre néző panorámával rendelkező építési telket eladásra. A terület a tapolcai út közelében, a Lidl áruháztól 300 m.-re a volt tüzép felett található. A jelenlegi rendezési terv szerint ki van jelölve és innen is megépíthető a terület bekötőútja, de az Avas városközpontból is megközelíthető aszfaltozott úton. A vételárba miskolci ingatlan beszámítható.
A terület rendezett és jelenleg is karban tartott, felépítmény nincsen rajta. Az utcában iskola és öregotthon működik, a terület előtt közvilágítással minden közművel rendelkező aszfaltozott utcában található.
A telek Vt-612955 besorolású településközponti vegyes zóna, ami különböző beépítési módokat tesz lehetővé. A jelenlegi beépíthetőség mértéke 30% 9 méter építménymagassággal. /pl.: lakópark, szálloda, Egyetemhez kapcsolódó kutatóközpont, irodaház, öregotthon, orvosi és rehabilitációs központ stb./
Egyedülálló ajánlat. Nincsen a közelben hasonló lehetőségeket kínáló szabadon álló beépíthető terület. Különleges lehetőség ! Így gondolja Ön is ?

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 2000 m2 feletti eladó telkek ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Privát ingatlan közvetítő iroda
Az iroda összes hirdetése
06 70 338 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?