Bezárás

7. kerület, Dob utca

Eladó tégla építésű lakás
Alapterület 28 m²
Szobák száma 1
  • Térkép
Császár Péter
06 30 315 ···
Sakulor Ingatlanközvetítő Bt Újbuda
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950 előtt
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 3
Épület szintjei 4
Lift nincs
Belmagasság 3 m vagy magasabb
Fűtés gáz (konvektor)
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC egy helyiségben
Tájolás nincs megadva
Kilátás utcai
Kertkapcsolatos nincs megadva
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás utca, közterület
Utcai adottságú lakás, függőfolyosó nélkül!
Eladó egy III. emeleti, Dob utcai, körúthoz közeli lakás, amely, két irányba tájolt. A szoba az udvari bejárattal ellentétes irányba néz, nagy szabad, világos térre: egy frissen felújított, másik utcában álló ház belső traktusa felé. Utcai lakással megegyező adottságú, csak itt nem egy homlokzatot, hanem egy nyitott, belső teret és alatta egy kis udvart látunk szemközt.

Az ablak előtt így természetesen nincs függőfolyosó, senki sem császkálhat a szobánk előtt és senki sem nézhet be, mint egy udvari lakásnál. A szemközti, világosra festett, felújított ház pedig (amely messzebb is esik, mint egy utca szélessége), valóságos fényvetőként működik. Így a szoba mindig fényes, vidám, ahol nyoma sincs az udvari érzésnek.
A lakás a tulajdoni lapon 25 nm-esnek jelölt, de természetben 28nm-es + 5 nm alvó galériával rendelkezik, amely alatt megvan a kényelmes belmagasság, hiszen 356 cm a lakás teljes belső mérete a mennyezetig.
ARBMB lehetséges a házban, csak ez esetben 50%-al több közös költséget kell fizetni.

Felújított, szép állapotú. A fűtés gázkonvektor, a meleg vizet új villanybojler adja. A fürdőszoba felett, a nagy belmagasságot kihasználva, rejtett tárolót is kialakítottak, amely sok holmit nyelhet el, egy-két szekrényt is kiváltva ezzel.
Igen, a házon még van mit újítani, de ugyanakkor már nagyon sok minden elkészült, jóval több, mint, ami hátravan. Már megcsinálták a tetőt, a kéményeket, megújult a lépcsőház és a kapualj (kukatároló is van, így nem díszelegnek a kapualjban a szemetesek!) és újra járólapozták a függőfolyosót. A fővezetékek is felújítottak. Valójában az udvari részek újra festése van hátra, amely már nem ekkora munka, viszont az lesz a leglátványosabb. Bár sokan már maguk előtt kifestettek, de így még elég eklektikus a kép. Érezni azonban a ház lakóinak odafigyelését, igényét, ahogy a megújult lépcsőházban emeletenként kitett szőnyegeken, virágokon is látszik.

Várjuk érdeklődésüket tehát akkor is, ha egyébként klasszikus utcai típusú lakást szeretnének, ahová nem lehet bepislantani az előtte húzódó folyosóról, mert ennek ez a lakás tökéletesen megfelel. Pusztán azért nem tekinthető szó szerint utcainak, mert konkrétan nem utca az, ahová néz. Nevezzük talán köznek. Viszont csendes, világos és csak a madár repül el előtte. No meg autózajtól és benzingőztől is mentes.

ÚJBUDAI SAKULOR INGATLANKÖZVETÍTŐ
ÁLLOK RENDELKEZÉSÉRE :
- Költségekre és hozzáállásra érzékeny eladóknak egyedi, olcsó, személyes ingatlanközvetítés. Szerény díjazásom a legkevésbé terheli az árat, így az eladó, és a vevő is a legjobban jár. Információkért kattintson a fenti képemre.
- Gyakorlott ingatlanfelújító szakértőként, akár azonnali, helyszíni tanácsadással


Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 0-39 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

Sakulor Ingatlanközvetítő Bt Újbuda
Az iroda összes hirdetése
06 30 315 ···
Üzenetet küldök