Bezárás

11. kerület, Sashegy

Eladó családi ház
Beleszeretős
Alapterület 300 m²
Telekterület 2 600 m²
Szobák száma 6
  • Térkép
Honos Balázs
06 70 456 ···
Honos Balázs - IBRED INGATLAN Budai Hegyvidék Iroda
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota újszerű
Építés éve 2021
Komfort duplakomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei 2
Fűtés mennyezeti hűtés-fűtés, hőszivattyú
Légkondicionáló van
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás panorámás
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
SAS-HEGYEN – a XI.- XII. kerület találkozásánál -, csendes zsákutcában, családi házas környéken, bruttó ~300 nm összalapterületű, családi villa, több mint 2500 nm-es, déli tájolású telekkel, emeltszintű szerkezetkész állapotban, még saját igényekre alakítható befejezési lehetősséggel eladó!
A természetvédelmi terület közvetlen közelében elhelyezkedő, hatalmas méretű telek egyedülálló lehetőséget biztosít a családi házat vásárolni családok részére, akiknek fontos a szomszéd házak távolságából eredő szeparált használhatóság, a kertben valamint a ház belső tereiben egyaránt ami páratlan életérzést nyújt az ingatlan leendő tulajdonosai számára.
A két utcafrontos megközelíthetőség lehetőség és az enyhén emelkedő telek terepszínből adódó, mindkét szinten elérhető közvetlen kertkapcsolat, valamit a több autó telken belüli parkolási lehetőségét is figyelembe véve, a magán használat mellett akár üzleti célra felhasználhatóvá teszi az ingatlant.
A jelenlegi állapot még könnyen lehetővé teszi, hogy a vásárlók saját elképzeléseiknek, illetve családi összetételüknek leginkább megfelelő alaprajzi elrendezéssel és stílusban tudjon az ingatlan megépítésre kerülni.
A földszinten és a hozzá kapcsolódó részben föld alatti - 194 nm bruttó beépített - alapterületen kialakítható egy konditerem, illetve wellness részleg vagy egy vendég apartman, háztartási helyiség, vendég mosdó, előszoba is. A konyha - étkező – nappali funkciójú helyiségek egy légtérben - ~70 négyzetméteren - vagy egymáshoz kapcsolódóan külön helyiségben is elhelyezhetőek - ahol igény szerint egy hálószoba is kialakítható -, amelyre több belsőépítészeti koncepcióterv is készült.
A nappali tér 3 méteres belmagassággal és épített kandallóval is büszkélkedhet, ahonnan közvetlen kijutás biztosított a hatalmas méretű kertszintben található, diófával árnyékolt teraszra is.
A teljes értékű emeleti szinten, további három darab, jól használható méretű hálószoba valamit két fürdőszoba került megtervezésre, a Sas-hegy csúcsa felé néző közvetlen kertkapcsolattal együtt.
A magastetős építési módból adódóan lehetőség van, további 2 hálószoba kialakítására is a tetőtérben egyedei megállapodás alapján.
Az emelt szintű szerkezetkész állapot tartalmazza az épület tetőszerkezetét (magas tető, tetőtér beépítés nélkül), a tető héjalását (cseréptető), a külső hőszigetelést és színezést, a bádogos munkákat, valamint a gépészeti és elektromos alapszerelést, a padló- és mennyezet hűtés-fűtés csövezését, a belső vakolással együtt, az eddig elkészült válaszfalakon kívül.
A két gépkocsi tárolását a tervek szerint egy részben fedett gépkocsi beálló biztosítja, később opcionális garázs kilalkítási lehetőséggel.
Az ingatlan további előnye kitűnő lokációja, több bevásárlóközpont, nemzetközi iskolák, az M1-M7 autópálya bevezető szakasza pár perc alatt elérhető.
Alaprajzzal és a további részletekkel kapcsolatban állok rendelkezésre!

Kapcsolat a hirdetővel

Honos Balázs - IBRED INGATLAN Budai Hegyvidék Iroda
Az iroda összes hirdetése
06 70 456 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk