Bezárás

8. kerület, Józsefváros – Palotanegyed

Eladó tégla építésű lakás
Virtuális séta
Alapterület 114 m²
Szobák száma 3
  • Térkép
Antal Mirjam
06 70 309 ···
RE/MAX Professionals
Üzenetet küldök

Eladó tégla építésű lakás

Ingatlan állapota felújított
Építés éve 1950 előtt
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Emelet 1
Épület szintjei 5
Lift van
Belmagasság 3 m vagy magasabb
Fűtés gáz (cirko), padlófűtés
Légkondicionáló nincs
Rezsiköltség 30 000 Ft/hó
Akadálymentesített igen
Fürdő és WC külön és egyben is
Tájolás dél
Kilátás udvari
Kertkapcsolatos nem
Tetőtér nem tetőtéri
Parkolás utca, közterület - fizetős övezet
Eladó a VIII. kerület Palotanegyedben a Somogyi Béla és a József körút összefonódásában egy 114nm-es, egyedi loft stílusban kialakított agglegény lakás.

Igazán érdekes és nem mindennapi élmény lehet, egy ilyen ingatlan tulajdonosának lenni, hiszen ritkán adatik meg az embernek, hogy olyan különleges stílusú lakásban éljen, amit egyébként csak filmekben vagy magazinok címlapján láthatunk.
Nálunk csak pár éve jelentek meg loft lakások és azóta is nagy népszerűségnek örvendenek. Ezek azok a lakások, ahol igazán szabadon lehet játszadozni a terekkel, formákkal és a kiegészítőkkel.

Így lehet egy csónakot felrakni a mennyezetre és lámpának használni, egy légtérben kialakítani a konyha-nappali-dolgozó és hálószobát, egy függőfolyosót helyezni a nappali fölé és így lehet moziteremmé alakítani a lakást ahol filmnézés közben főzőcskézhetünk és együtt lehetünk a családunkkal vagy a barátainkkal.

A lakásban sok okos ötlettel találkozhatunk:
kétkörös fűtési rendszer, mellyel külön kezeljük a hidegburkolat alatt lévő padlófűtést a többi helyiségben lévő fűtőtestektől
12 személyes asztallá alakítható konyhasziget
elektromos, mennyezetről leengedhető bárszekrény
beépített borhűtő
mini okosfarm fűszernövényeknek
2db falra szerelt biciklitartó
masszázssarok
akvárium
Samsung 5.1 házimozi rendszer
projektor
többféle hangulatvilagítás
fémoszlopba és álmennyezetbe rejtett vezetékek a rusztikus téglaburkolat megőrzése érdekeben

Az épület pedig szintén nem mindennapi, hiszen ebben az 1895-ben épült, eklektikus bérháznak a lépcsőház-mennyezetén látható az az alkotás, amely egy angyalt és egy napórát ábrázol és ami miatt hívják ezt az épületet „Angyalos háznak”.

Közlekedés szempontjából a 4-6-os villamos miatt, a Blaha Lujza tér és a megújult Rákóczi tér miatt nagyon ideális, hiszen könnyedén eljuthatunk bárhová a városban.

A tulajdonos a bútorokat, dekor elemeket és a berendezési tárgyak nagy részét igény esetén a szerencsés vevőnek ajándékozza.

Belmagasság: 4,6 méter
Közös költség: 15.500,-Ft
Rezsiköltség: max 25.000,-Ft
__________________________________________________ o _____________________________________________

ENGLISH VERSION

We are offering a beautiful one of a kind loft style apartment in Palotaquarter, a very stylish and upcoming area in the city center.

This stylish loft apartment gives a special experience for the lucky owner who can enjoy a really unique atmosphere.
In Hungary its been only few years since loft style apartments appeared on the market however, they are getting more and more popular like in other big Western cities and there are only a few in this city.

This large apartment has really cool features indeed that make it perfect for a young man, woman or couple and its especially perfect for those who have extensive social life and like to invite friends or family over: this is the flat where a large boat can end up as ceiling lamp. The kitchen, living room, working area, are all in one big open space making it completely airy and comfortable. There is a gangway above the living room where you can enjoy the whole apartment from above. You can turn the apartment into a cinema room to get the most out of a movie while watching with friends or family.

There are smart solutions in the apartment too:
2 heating systems that can be controlled separately (floor and radiators)
kitchen island that can be turned into a 12 seated dining table
a bar that can be remotely let down from the ceiling
built in winefridge
mini smartfarm for veggies and spices
2 standing bike holders fixed on the wall
massage corner with all faclities
aquarium
5.1 Samsung home cinema system
projector
special mood-lightnings
cables hidden in metal columns and ceiling to protect and keep the original rustic wall structure

The eclectic building that this apartment sits in is not an ordinary one either: it was built in 1895 and there is a famous painting on the ceiling of the staircase of an angel and a sun-dial of which the house is named as “Angel house”.

Transportation is really convenient by being next to 4-6 tram line and Rakoczi square metro station. Petofi bridge is also really close and this makes the Buda side easily reachable.

The owner is happy to give the lucky buyer most of the furniture, decor elements and other objects that make the apartment as unique as it is now.

Indoor height: 4 meters
Common cost: 45 eur / month
Utilities cost approx: 70 eur / month

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 80-119 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó téglalakások ára alapján számoltuk ki. A lakások m2 árába az alapterületen kívül az erkély 50%-át is beleszámítjuk.

Kapcsolat a hirdetővel

06 70 309 ···
Üzenetet küldök