Bezárás

Alsóújlak, Vas megye

Eladó családi ház
Alapterület 130 m²
Telekterület 2 200 m²
Szobák száma 4
  • Térkép
Lengl László
06 30 209 ···
9700.hu Ingatlaniroda
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota felújítandó
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei földszintes
Fűtés egyéb
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás kertre néző
Tetőtér nem beépíthető
Pince nincs
Parkolás udvari beálló - benne van az árban
A vas megyei, Vasvári járásban fekvő Alsóújlak község a 8-as főút mentén, Vasvártól 5 kilométerre északkeletre, Szombathelytől 30 percnyi autózásra nyugatra található. Az út keresztülhalad a községen, ezzel két részre osztja. Itt vált eladóvá ez a "kúria" jellegű szép formás házikó, amely a felső, az erdős rész felőli oldalon található, nyugodt csendes helyen, a tölgyfák ölelésében.

Az ingatlan 130 m2-es, három és fél szobás, tégla építésű ház. Az épület egy sok lehetőséget magában rejtő 2200 m2-es gazdálkodásra, állattartásra, ló tartásra alkalmas telekre épült. A lakótér alatt 60 m2-es területen pince található, amely szép boltíves tégla falazattal készült és akár boros pincének, akár a jövőbeni korszerűsítés után, helyet adhat a ház fűtéséről gondoskodó vegyes tüzelésű kazánnak is. A vételár részét képezi egy külön helyrajzi számon lévő, 20 m2-es szintén alápincézett, különálló épület. A birtok üres, nem lakott, így az új tulajdonos szinte azonnal birtokba veheti. Remek lehetőség ez a ház több gyermekes családoknak illetve az osztrák határ közelsége miatt a kint dolgozóknak, dolgozni szándékozóknak vagy egy elvonulós békés pihenő helynek.

Miről is szól a falusi családi otthonteremtési kedvezmény, azaz falusi csok? A falusi csok-nak köszönhetően az egygyermekes családok 600 ezer forint, a kétgyermekes családok 2 millió 600 ezer forint, a háromgyermekes családok pedig 10 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapnak használt lakás vásárlására vagy annak korszerűsítésére, bővítésére. A megjelent, a 2019. július 1-jén induló falusi CSOK részletszabályai szerint a falusi csok települések listájára 2486 hátrányosabb helyzetű, 5000 fős lélekszám alatti település került, mint például a Vas megyei, Vasvári járásban fekvő Alsóújlak is.

Ha értékálló, békés otthont szeretne, hívjon és nézzük meg együtt, nem fog csalódni. Irodánk teljeskörű ügyintézéssel (CSOK, hitel, földhivatal, ügyvéd) segíti az Ön vételi szándékát.

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 209 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk