Bezárás

Dombóvár, Bakadomb utca

Eladó családi ház
Alapterület 136 m²
Telekterület 687 m²
Szobák száma 4 + 1 fél

Eladó családi ház

Ingatlan állapota jó állapotú
Építés éve 1981-2000 között
Komfort összkomfortos
Energiatanúsítvány EE
Épület szintjei földszintes
Fűtés gáz (cirko)
Légkondicionáló nincs
Akadálymentesített nem
Fürdő és WC külön és egyben is
Kilátás kertre néző
Tetőtér beépíthető
Pince van
Parkolás önálló garázs - benne van az árban
Dombóvár belvárosi övezetében található a családi ház. A lakóépület valamikor az 1970 --es években épülhetett, amit 15 évvel ezelőtt bővítettünk és teljes körűen felújítottunk.
A lakóházat kifejezetten nagycsaládos háznak tartom, mivel három gyermekre lett tervezve és megvalósítva. Mindenkinek külön szoba, külön szülői hálószoba, egy közös nappali térrel. A lakók kényelmi kiszolgálását biztosítja két fürdőszoba és a konyha. A nappali meghittségét emeli a sarokban megépített zárt tűzterű kandalló.
Az ingatlan lejtős tereppel bír, így lehetőség adódott a bővítés során alagsor kialakítására, ahol a garázs került elhelyezésre és leválasztottunk egy tárolásra szolgáló helyiséget is itt.
A kerttel, szabaddal való közvetlen kapcsolatot egy nagy méretű terasz biztosítja.
A lakóépület közvetlen folytatásában tégla építésű kiszolgáló épület található, három helységre bontva, valamint mögötte egy ól, mely kisállat tartását biztosíthatja.
Az ingatlan teljesen közművesített, energetikai besorolása "EE" minősítésű lett, mely egy kis korszerűsítéssel könnyen elérhető a "BB" minősítés.

Hasonló hirdetések átlagárai a környéken

Az átlagárat a 120-149 m2 közötti, felújított, jó állapotú, közepes állapotú, felújítandó, befejezetlen eladó házak ára alapján számoltuk ki.

Kapcsolat a hirdetővel

Üzenetet küldök
Neked ajánljuk

Elérted a hirdetőt telefonon?