Bezárás

Vámospércs, Arany János utca

Eladó családi ház
Alapterület 70 m²
Telekterület 1 307 m²
Szobák száma 1
  • Térkép
06 20 964 ···
Üzenetet küldök

Eladó családi ház

Ingatlan állapota nincs megadva
Komfort nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Épület szintjei nincs megadva
Fűtés nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Fürdő és WC nincs megadva
Kilátás nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Pince nincs megadva
Parkolás nincs megadva
Vámospércsen eladó egy kis szeretet kuckó. Ideális idős házaspárnak vagy kis családnak, egyedülállónak. Csendes utcában van, átmenő forgalom nincs. Sajnos az aszfalt is hiánycikk az útból, viszont így tuti nem száguldoznak az autók.
A háznak Régi típusú 70 cm-es vályog falazata nyáron hűvösben , télen melegben tartja a lakóit. Viszont a sok eső vagy nem megfelelő mértékű fűtés esetén vizesedik. Egy nagy szoba van és nappali-étkező ami egy kis boltívvel egy légtérben van a konyhával.
A ház teljes közműves, gáz konvektorok biztosítják, hogy a hideg napokon jó meleg legyen a házban. A ház széles telken fekszik , így alkalmas arra, hogy hozzá építsenek.
A folyosóról ajtó nyílik a teraszra ami a több mint 50 éves eperfa árnyékában húzódik meg. Füvesített kert biztosítja, hogy a gyerek és kutyus is jól érezze magát. A házhoz tartoznak mellék épületek amik kis renoválás után tárolónak, nyári főző helyiségnek használhatóak, vagy bontásuk után szép nagy terület lehessen. A kert termőföldje nagyon jó így egy kis mellékes jövedelemre is szert lehet tenni a művelésével.
A házra ráfér egy festés és kisebb kőműves munkák amivel én már nem szeretnék foglalkozni. Ingatlanosok ne keressenek!

Kapcsolat a hirdetővel

06 20 964 ···
Üzenetet küldök
Neked ajánljuk