Bezárás

Kunbaracs, Daruháttanya

Eladó tanya
Alapterület 280 m²
Telekterület 254 867 m²
Ár 29,99 millió Ft
  • Térkép
Farkasné Szabó Jolán
06 30 234 ···
Dream-Home Ingatlan
Üzenetet küldök

Eladó tanya

Ingatlan állapota nincs megadva
Energiatanúsítvány nincs megadva
Akadálymentesített nincs megadva
Tetőtér nincs megadva
Szuper áron, 25 hektár terület, 280 nm épülettel, Kunbaracson eladó.

BEFEKTETŐK FIGYELEM! Kunbaracs fő utcájától, aszfaltos úttól 4,5 km-re, eladó 25 hektár szántó-legelő besorolású terület. Valamint tanya- udvar megnevezéssel. A terület nagyon szép hangulatos környezetben van. A gyepen borókások, és szép fák teszik még hangulatosabbá a tájat. A terület közepén, 280 nm alapterületű épület található, a fele alatt pincével, statikailag nagyon jó állapotban. Villany és fúrt kút van. A tulajdonos elképzelése, vadászház, vagy panzió kialakítása volt, vad rezervátum, falusi turizmus létrehozása, de anyagi okok miatt ez nem valósult meg. Az épület felújítását megkezdte. Új tető, sok helyen új falak kialakításával, valamint a nyílászárók cseréje is megtörtént. Az épület jó állapotú, csak a megkezdett felújítást folytatni kellene, egy ambiciózus vállalkozónak, aki itt álmait megvalósíthatná.
Ajánlom vadászház kialakítására, vagy olyan vállalkozónak, aki mezőgazdasággal, állattartással foglalkozik, és pályázat útján támogatások igénybe vételével, remek gazdaságot tudna kialakítani. Akár csupán befektetésnek is nagyon jó ajánlat, szuper áron!
Ez a hely valóban a nyugalom szigete, ráadásul meseszép környezetben. A terület önmagában bőven megéri a hirdetett árat, a házat szinte ingyen adják hozzá, ami egyébként komoly értéket képvisel. Ezt meg kell nézni! Hívjon a részletekért!
(6630)

Kapcsolat a hirdetővel

06 30 234 ···
Üzenetet küldök